Han klipper en strimmel af sin køkkensvamp: Bare vent til du ser hvorfor

Foto: YouTube
Det er intet mindre end genialt.

Mest læste i dag

Husholdningens hygiejne må man aldrig gå på kompromis med, og nu viser det sig, hvordan en simpel køkkensvamp kan revolutionere rengøringen af din bruseslange.

Det tilsyneladende banale råd gemmer nemlig på en overraskende effektiv løsning på et ofte overset problem: ophobning af snavs og bakterier i bruseslangen.

Både let og genialt

Processen er yderst let at udføre.

Først skal du få fat i en køkkensvamp og tilpasse dens størrelse, så den passer ind i åbningen på din bruseslange. Det kan kræve lidt præcision, og i visse tilfælde kan det være nødvendigt at bruge en saks for at få svampen til at passe perfekt.

Når svampen er klar, er næste skridt at demontere bruseslangen fra brusehovedet.

Indsæt derefter svampen i slangen. Efter svampen er sat på plads, genmonterer du slangen uden brusehovedet og tænder for vandet; og så sker magien.

Vandtrykket driver svampen gennem slangen, hvor den effektivt skrubber og fjerner indvendigt snavs, kalk og andet ophobet materiale, der har samlet sig over tid.

Effekten er ikke blot en renere slange, men også en forbedret vandstrøm. For mange vil dette trick virke overraskende simpelt, men effekten må ikke undervurderes.

Regelmæssig rengøring af bruseslangen er et skridt, der ofte bliver overset i den daglige husholdning, men det er afgørende for at opretholde et sundt og rent badeværelsesmiljø.

Herunder kan du se, hvordan det skal gøres.

Anbefalet til dig