Nutella er uden tvivl en af de mest populære ting på de danske morgenborde.
Smagen af chokolade og hasselnød kombineret er noget, der får munde over hele verden til at løbe i vand, men der er ét problem, som Nutella-elskere over hele verden har kæmpet med: Det er umuligt at tømme et Nutella-glas helt.
Men nu har en genial løsning på dette problem set dagens lys, og alt du skal gøre for at kunne udnytte resterne i dit ellers tomme glas er nemlig mælk.
Herunder kan du læse, hvordan du får mest muligt ud af dit Nutella-glas.
Trin 1
Først og fremmest skal du bruge din Nutella som du plejer, og nyde hver med den lækre smørelse. Du er færdig, når du ikke kan skrabe mere ud med en ske eller en kniv.
Trin 2
Nu kommer det sjove. Der sidder nemlig altid rester i glasset, og det kan du udnytte. Fyld Nutella-glasset, der nu er halvt tomt, med mælk. Det er vigtigt, at du bruger den slags mælk, du foretrækker - skummet, let eller en helt tredje.
Trin 3
Sæt derefter låget på Nutella-glasset og ryst det grundigt, indtil Nutella og mælken er blandet sammen til en lækker, cremet kakaodrik. Dette trin kræver lidt tålmodighed, men det er det hele værd.
Trin 4
Nu er du klar til at nyde din Nutella-kakao. Denne enkle teknik omdanner de tidligere uopnåelige rester i Nutella-glasset til en skøn og smagfuld drik, der vil tilfredsstille dine smagsløg og mindske spild.
Du kan se, hvor lækker ‘kakaoen’ ser ud i videoen herunder: