Han laver sølvpapirstricket, som meget få danskere kender: Når du ser det, vil du gøre det samme

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Tricket er intet mindre end genialt.

Mest læste i dag

I vores moderne verden er fjernbetjeninger blevet en uundværlig del af vores dagligdag, styring af alt fra vores tv'er til streaming-enheder og meget mere. 

Men hvad gør man, når batterierne i fjernbetjeningen pludselig løber tør, og man ikke har nogle erstatningsbatterier i nærheden? 

I et sådant tilfælde er sølvpapir svaret på alle dine problemer.

Sådan gør du

  • Start med at fjerne begge batterier fra fjernbetjeningen. Dette er vigtigt for at forhindre kortslutning eller skade på fjernbetjeningen.

  • Tag et mindre stykke sølvpapir og fold det, indtil det passer ind i fjernbetjeningen. Det sølvpapir vil nu agere som en slags strømleder.

  • Indsæt så det lille stykke sølvpapir i enden, hvor der ikke er en fjeder - og sæt så derefter batteriet i på normal vis. (Se videoen i bunden af artiklen, hvis du er i tvivl).

Sølvpapiret fungerer som en midlertidig bro, der forbinder de to batterier og giver nok strøm til at få din fjernbetjening til at fungere.

Selvom dette trick ikke er en langsigtet løsning, kan det hjælpe dig med at styre dit tv eller andre enheder i en snæver vending, indtil du kan få fat i de rigtige batterier. 

Så næste gang batterierne i din fjernbetjening dør, skal du ikke gå i panik - så kan du teste dette trick.

OBS: Nyheder24.dk har ikke testet dette trick, og kilden til artiklen er videoen herunder.

Herunder kan du se en video af ham, der har delt dette trick med resten af verden:

Anbefalet til dig