Han laver tricket med toiletbørsten, alle bør kende: Se bare hvor genialt det er

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Tricket er på vej til at tage internettet med storm.

Mest læste i dag

Barberskum kan være mere end en nødvendighed, som man bruger i forbindelse med personlig pleje.

Det kan faktisk være et både effektivt og billigt alternativ til dyre rengøringsmidler, men desværre er det de færreste, der er klar over det.

I en ny YouTube-video viser en mand, hvordan barberskum kan bruges til at gøre badeværelset grundigt rent; og du vil helt sikkert tabe kæben, når du ser effekten af det.

Ifølge manden kan barberskum påføres på ydersiden af toilettet samt det omkringliggende gulv for at opløse snavs og bakterier.

Han viser derefter, hvordan barberskum også kan bruges til at rense og desinficere toiletbørsten, som er en ofte overset genstand i badeværelsesrengøringen.

Denne helt nye - og ganske innovative - måde at bruge barberskum på viser, at de ting, vi har stående i hjemmet, måske kan mere, end vi tror.

Dem, der allerede har barberskum stående derhjemme, kan teste dette trick - for der er ikke noget at tabe, men alt at vinde.

Dette trick kan potentielt blive det næste, virale husmorråd. Hvis du går ud og tester tricket med det samme, kan du stolt sige, at du var blandt de første til at ride med på bølgen.

Herunder får du tricket demonstreret.

Anbefalet til dig