Han smider en ståluldssvamp med dette pulver ind i vaskemaskinen: Se så magien ske

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Bare vent til du ser magien ske.

Mest læste i dag

Mange danske hjem kæmper med det samme irriterende problem - nemlig en vaskemaskine, der ikke længere kører så effektivt, som den engang gjorde.

Det skyldes ofte ophobning af snavs og kalk, men det viser sig nu, at løsningen på dette udbredte problem sandsynligvis allerede findes i dit hjem. Det eneste du skal bruge er nemlig natron og en ståluldssvamp.

Denne miljøvenlige og skånsomme metode til at rense og vedligeholde vaskemaskinen kan forny apparatets effektivitet og forlænge dets levetid.

Metoden

Først og fremmest skal du tilføje 50 gram natron til tromlen på din vaskemaskine. Derefter skal du smide en ståluldssvamp derind, og så er du faktisk allerede klar til at udføre metoden.

Det er vigtigt, at der ikke kommer tøj med ind i vaskemaskinen, når du gør dette.

Efter at have startet maskinen på 90 grader skal du lad den køre i 15 minutter, hvorefter skal pause den for at fjerne ståluldssvampen.

Tillad derefter din vaskemaskine at fortsætte og afslutte dens program. Denne procedure sikrer, at både tromlen og de interne rør bliver grundigt renset, hvilket forbedrer maskinens ydeevne og kan markant forlænge dens levetid.

Forbrugerne opfordres til at udnytte denne omkostningseffektive og miljøvenlige løsning, som udnytter almindelige husholdningsprodukter til at bekæmpe et udbredt problem.

Du kan se magien ske i videoen herunder.

Anbefalet til dig