Han snitter streger i sin køkkensvamp: Du vil blive forbløffet, når du ser magien ske

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Bare vent til du ser magien ske.

Mest læste i dag

Mange danskere har en travl hverdag og leder derfor konstant efter måder, der kan gøre de obligatoriske opgaver lettere.

Én af de metoder, som alle bør kende, omhandler en helt almindelig køkkensvamp, du sikkert allerede har liggende derhjemme.

Med et par enkle trin kan du nemlig transformere den til et utroligt nyttigt redskab, som er guld værd for dig, når glas og flasker skal rengøres.

Først og fremmest skal du finde en køkkensvamp og en kniv frem. Derefter skal du lave tre snit i svampen, så den bløde side er opdelt i fire 'dele'.

Efter de nøjagtige snit er lavet, foldes svampen sammen på en særlig måde og samles så med en elastik. Derefter skal du tilføje et par træspyd - og så har du et redskab, der gør hverdagen lettere.

I videoen i bunden af artiklen kan du se præcis, hvordan det skal se ud.

Den hjemmelavede opfindelse er perfekt til at rense indersiden af forskellige typer glas og flasker, hvilket ofte kan være en besværlig opgave.

Takket være svampens fleksibilitet og spydenes længde, når denne 'flaskerenser' ind i alle kroge og hjørner.

Næste gang du står over for udfordringen med at rengøre en irriterende flaske, bør du huske på, at løsningen kan være lige ved hånden; eller i hvert fald i køkkenskabet.

I videoen herunder kan du se mere om det omtalte trick.

Anbefalet til dig