Har du tit en tilstoppet vask? Her er den nemme løsning

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En ultimativ løsning på at få renset afløbet i køkkenet

Mest læste i dag

En tilstoppet vask er en irritende og ulækker sag at få ordnet. Men der er en super nem og billig måde, at få løst problemet på.

Med én ingredients, som du helt sikkert har derhjemme.

Vi er sikkert mange, der kan genkende det, med at sjuske lidt i håndvasken, og lade nogle ting komme ned i afløbet, som ikke burde være dernede.

Vi har måske engang hældt lidt madolie ned i vasken, måske har vi skyllet tallerkener med madrester. Eller måske tabte vi ved et uheld noget, der pludselig gik i afløbet.

Problemet er selvfølgelig, når vandet ikke længere flyder ordentligt. Vasken er tilstoppet – og du har en mildest talt svær og tidskrævende proces foran dig.

Men hvis du tror, ​​at den eneste løsning er at bruge afløbsrens med masser af skadelige kemikalier eller at tilkalde hjælp, tager du fejl.

Et middel, der kan løse problemet med et tilstoppet afløb, er opvaskemiddel.

Grunden til dette er, at opvaskemiddel opløser fedt. På den måde, hvis det ikke er for stramt, kan det være et meget effektivt trick til at rydde tilstopningen.

Start med at hælde mindst en halv liter opvaskemiddel i vasken. Vent et par minutter på, at vaskemidlet er opløst fedtet, og fyld derefter op med et par liter kogende vand.

Skyl rent – ​​og forhåbentlig er rørene snart tilbage i top stand. Meget let!

En anden effektiv metode er at bruge bagepulver og eddike i kombination med kogende vand.

Dette er både billigt og godt for miljøet, da den kemiske reaktion opløser proppen og vasker fedt, snavs og madrester væk.

Det eneste, du skal være opmærksom på, er risikoen for, at det ikke løser sig. Sørg for, at der ikke er nogen klumper af bagepulver, der kan gøre problemet værre. Det skriver Newsner.

Anbefalet til dig