Haveekspert deler genialt trick: Sådan slipper du for dræbersnegle til sommer

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ser du heller ikke frem til baghavens dræbere? Sådan slipper du nemt af med dem

Lige nu læser andre også

Dagene begynder nu at blive længere, lysere og varmere, for foråret er virkelig på vej til os i Danmark. Forårets komme betyder også, at du efter en lang og kold vinter endelig kan komme i haven igen.

Desværre inkluderer havearbejde også skadedyrsbekæmpelse og at komme af med dem, før de kan ødelægge dine planter. Særligt irriterende kan dræbersneglene være.

Haveekspert Troy Bilt deler en masse tips på sociale medier og videotjenesten TikTok om forskellige tricks relateret til havepleje.

Nu har han også et passende og funktionelt nick, som du kan bruge til at afværge en invasion af snegle.

I en af ​​sine videoer, der vakte stor opmærksomhed, rådgiver Troy sine følgere om den nemmeste måde at slippe af med disse skadelige bakterier og dræbersneglene, der ødelægger alt i haven.

Snegle er mest aktive om natten og når det regner, hvilket betyder, at det er svært at fange dem med egne hænder. Spanske chipsnegle kan godt lide planter, men også tomater, kartofler og andre grøntsager, som de fleste dyr egentlig ikke bryder sig om.

Så hvordan slipper du nemt af med snegle? Ifølge Troy Bilt behøver du kun en øldåse – og et par dråber øl.

En dåse og et skvæt øl? Det lyder måske mærkeligt, men ifølge en haveekspert elsker snegle specifikt øl. Duften af ​​gær tiltrækker dem stærkt, og den findes i øl fremstillet ved gæring.

Den nemmeste måde at gøre dette på er at begrave en aluminiumsdåse i jorden nær de beplantninger, du vil beskytte, og derefter hælde noget øl indeni. Som dåse kan enhver dåse bruges som eksempel, og du behøver ikke hælde en masse øl i – et par centiliter er nok.

Tiltrukket af duften af ​​øl går sneglene mod den og falder dermed direkte ned på bunden af ​​dåsen, der er begravet i jorden og drukner. På denne måde kan din have være i fred, og du kan nemt slippe af med snegle.

I videoen her, viser Troy nemt hvordan man får bugt med sneglene:

Anbefalet til dig