Her er grunden til, at du aldrig bør bruge hotellernes elkedler

Foto: Shutterstock
Du gætter aldrig, hvad hotellets elkedel er blevet brugt til.

Mest læste i dag

Når vi overnatter på hoteller, forventer vi en vis grad af komfort og bekvemmelighed, som ofte indebærer tilstedeværelsen af en elkedel på værelset.

Den lille bekvemmelighed er blevet en selvfølge for mange rejsende, der ser frem til en varm drik på værelset uden større besvær.

Men en afsløring vil nok få dig til at tænke dig om en ekstra gang, inden du bruger hotelværelsets elkedel.

Folk har brugt elkedlen til...

En viral video har skabt røre ved at afsløre, at nogle gæster bruger elkedler på hotelværelser til formål, de oprindeligt ikke var tiltænkt - såsom at vaske deres snavsede undertøj.

Afsløringen kommer fra forskellige internetfora, hvor folk har beskrevet, hvordan de har udnyttet elkedlen til at vaske undertøj, når de har været ved at løbe tør.

Selvom hotellets personale naturligvis gør elkedlerne rene mellem hver gæst, har tanken om, at ens elkedel måske tidligere har fungeret som en improviseret vaskemaskine, fået mange til at rynke på næsen.

Næste gang du står på et hotelværelse med en elkedel, kan det være værd at overveje, hvilken historie netop den kedel har været en del af, før du beslutter dig for, om du vil bruge den eller ej.

Herunder kan du se videoen, som er kilde til artiklen.

Anbefalet til dig