Her er tricket, ejendomsmæglere bruger til at fjerne brune pletter fra toilettet

Livsstil
Foto: Shutterstock
Tricket får et toilet til at se helt nyt ud.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores toiletter kræver en del opmærksomhed for at forblive rent.

Trods flittig rengøring kan det dog være noget af en udfordring at holde det pletfrit, men nu har ejendomsmæglernes trick, til at få toiletter til at se nye ud, set dagens lys.

Det skriver mediet Heraldo de México.

Markedet flyder over med rengøringsmidler, der lover guld og grønne skove, men alligevel ender man at kunne se spor af kalk, som ikke ligefrem er charmerende at kigge på.

Men frygt ej.

Der findes et snedigt trick, som ejendomsmæglere bruger til at få toilettet til at stråle igen. Det bedste af det hele er, at de hemmelige ingredienser næsten ikke koster noget, og at det højst sandsynligt allerede står i dit hjem.

De hemmelige ingredienser

De hemmelige ingredienser, til at få toilettet til at skinne igen, er bagepulver, eddike og citronsaft. Selvom de fleste bakterier i toilettet er harmløse, er det en god idé alligevel at bekæmpe dem.

For at tage kampen op mod kalken, skal du mixe et glas eddike med to spiseskefulde bagepulver og saften fra en citron. Smør blandingen på de ramte områder og lad den sidde i 30 minutter.

Giv derefter toilettet en god omgang med børsten. Et godt råd er at give toilettet en overhaling mindst to gange ugentligt.

Sådan holder du nemlig bakterier og dårlig lugt på afstand og undgår, at der samler sig skidt. Med dette simple ejedomsmægler-trick bliver dit toilet så flot, at det næsten er synd at bruge det.

Anbefalet til dig