Hun sætter tape på hotellets badeværelsesspejl: "Tjek altid spejlene"

27/02/2024

Jesper Bengtson

Foto: Instagram
Der er en god grund til, at man skal sætte tape på badeværelsesspejlet, når man er på hotel.

Mest læste i dag

Privatlivets fred er noget, der nok har en høj stjerne hos samtlige danskere.

Den er dog blevet sat på prøve, da det viser sig, at der på flere hoteller og Airbnbs, er sat tovejsspejle op, hvilket betyder, at der potentielt kan være nogen, der overvåger dig, uden at du ved det.

Heldigvis behøver du ikke leve i paranoia, når du sover ude. En teknik til at afsløre tovejsspejle vinder nu frem på de sociale medier, og metoden er intet mindre end genial.

Det skriver Curioctopus.

Sådan opdager du tovejsspejle

En af de mest omtalte metoder til at afsløre disse spejle er den såkaldte negletest.

For at udføre testen skal du placere en finger mod spejlet; hvis der ikke er nogen synlig afstand mellem fingeren og dens refleksion, kan det være et tegn på, at spejlet er tovejs.

Se det blive gjort i videoen i bunden af artiklen.

Testen, der nemt kan udføres af enhver, har fået stor opmærksomhed online. Men der findes også andre teknikker, som kan afsløre tovejsspejlet.

Brug af en lommelygte kan også afsløre, hvad der befinder sig på den anden side, ligesom en hul lyd ved banken på spejlet kan indikere et rum bagved.

Det er dog vigtigt at bemærke, at ingen af disse metoder er fejlfri.

Spejlets konstruktion og andre faktorer kan påvirke resultatet af testene, hvilket gør det vanskeligt at fastslå med absolut sikkerhed, om et spejl er tovejs eller ej.

At kende til disse tricks kan gøre en stor forskel for dem, der værdsætter deres privatliv.

I videoen kan du se, hvordan man finder ud af, om spejlet er tovejs. En kvinde bruger både tape og tuscher, men essensen af tricket omhandler at sætte sin finger på spejlet.

Anbefalet til dig