Hvad glæder du dig mest til, når landet åbner helt på?

Af: Jonas Chan

|

26/02/2021

Vi begynder langt om længe at se en stille genåbning af landet, hvor eksempelvis butikkerne kan begynde at byde kunder velkomne.

Lige nu læser andre også

Sponsoreret indhold

Det betyder også, at City Vejle kan byde på en shoppingtur når en stor del af de 300 kendte kædebutikker og specialbutikker kan åbne op.

Men dette er forhåbentligt kun begyndelsen, og vi glæder os nok alle til, at resten af mulighederne åbner op, så vi igen kan nyde Vejles mange skønne muligheder for at gå på shopping, opleve kultur, gå på madopdagelse eller noget helt fjerde.

 

Men hvad glæder du dig mest til?

Her er nogle af vores bud på, hvad der står højest på bucket-listen, når corona fjerner sit jerngreb helt på det danske land.

1) Biografturen

Biografen var et kæmpehit, da den for en rimelig lang periode måtte holde åbent i midt/slut 2020. Derfor forventer vi også, at Lido bliver fyldt (så meget som nu er forsvarligt), når regeringen tillader det. 

2) Shoppingcenteret

Selvom butikkerne nu er åbne, så må shoppingcentrene stadig holde lukket (bortset fra enkelte fødevarer-butikker i centrene). Der er noget specielt over en shoppetur i et center, fordi man har mange gode butikker samlet under ét tag. Derfor kommer der nok også mange skønne shoppeture i Citycenter Bryggen, når det åbner.

3) Spisesteder

Uanset om det er en gastronomisk oplevelse på Me|Mu, hyggelig cafétur på Conrads eller overdådig buffet på Restaurant Flammen, så er madoplevelser altid populære. I disse tider har vi måtte ty til take-away, hvilket også kan være hyggeligt, men vi har manglet den hyggelige stemning fra selve restauranten.

 

Hvad gør vi så i mellemtiden?

Selvom vi nærmer os en bedre situation med hastige skridt, så kan selv få uger virker som lang tid. Derfor er her en nogle gode råd til gode hobbyer, som du kan foretage dig på mest corona-sikre metode - nemlig hjemmefra:

 

  • Lær at spille et musikinstrument - Man kan sagtens modtage musikundervisning online, hvor der undervises over Facebook, Google Meet, Zoom el lign.
  • Få en kreativ hobby - Det kan eksempelvis være at lære at tegne, lave fletning eller bygge imponerende ting i LEGO. Uanset hvad du har lyst til, vil du kunne finde gode YouTube-videoer, som hjælper dig godt på vej.
  • Kom i gang med yoga - Mange ønsker at komme i bedre balance, både fysisk og psykisk, og her kan yoga hjælpe. Under corona er der kommet et hav af muligheder for at læer yoga online.

 

 

Anbefalet til dig