Hvis din frisør ikke spørger dig om dette, bør du finde dig en ny

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En frisør ved navn Danielle løfter nu sløret for, hvad der kan indikere, at du skal finde dig en ny frisør.

Lige nu læser andre også

At finde en ny frisør kan være svært.

Udover at de naturligvis skal kunne klippe dit hår, som du gerne vil have det, er det også rart at have en frisør, der kommer med et par gode tips til, hvordan man selv kan hjælpe håret i en sundere og flottere retning.

En frisør ved navn Danielle har nu løftet sløret for, hvilke ting du skal lægge mærke til, når du giver en ny frisør en chance.

Det skriver The Mirror.

I en video på TikTok udpeger Danielle fire ting, som afslører, hvorvidt du bør fortsætte hos den frisør, du giver en chance.

Ifølge Danielle er det et positivt tegn, hvis en frisør tilbyder dig en konsultation, før du skal klippes af dem for første gang. Det sikrer nemlig, at både du og din frisør har en klar forståelse af, hvad der skal ske.

Hvis din nye frisør ikke spørger ind til dit hårs historik, bør du overveje at finde en ny, lyder rådet fra Danielle. Hun tilføjer videre, at det er et 'rødt flag', hvis en frisør ikke giver dig et par gode råd, som du kan bruge, når du er derhjemme.

I sidste ende er der dog én ting, der kan overskygge alt; og den ting er, hvorvidt du havde en god oplevelse eller ej.

Det er ikke nogen hemmelighed, at en tur hos frisøren kan være en dyr omgang, og derfor er det naturligvis altafgørende, at du er tilfreds med både frisuren og oplevelsen.

Danielles mange gode råd er blevet modtaget med kyshånd, så hvis du står over for at skulle finde en ny frisør, kan det være, at de også kan hjælpe dig på vej.

I kommentarfeltet på Danielles video har en bruger delt ud af sine tidligere dårlige oplevelser og udtrykt bekymring over at finde en ny frisør.

Hertil har Danielle svaret, at en dybdegående konsultation med en ny frisør kan være vejen frem. Derved sikrer man nemlig, at begge parter forstår hinanden korrekt.

Herunder kan du se Danielles video.

Anbefalet til dig