Hvis du finder en bunke sten på din dørmåtte, skal du handle omgående

Livsstil
Foto: YouTube
Sten på dørmåtten er foruroligende.

Lige nu læser andre også

Indbrudstyve har gennem årene fundet på en række metoder til at udpege og overvåge boliger, før de beslutter sig for at bryde ind.

Nu bliver der kastet lys over, hvordan disse indbrudsmærkninger fungerer, samt hvordan boligejere skal forholde sig, hvis de opdager, at de bliver overvåget af kriminelle.

Én af metoderne, som tyvene bruger, er at lægge en række sten på din dørmåtte. Hvis du efter flere dage ikke har fjernet stenene, tolker tyvene det som om, at du ikke er hjemme.

De vil derfor med al sandsynlighed forsøge at bryde ind.

Sådan skal du forholde dig

Men bare fordi du opdager én af de mange indikationer på, at du bliver overvåget på, betyder det ikke, at du skal være bange. Hvis du kender til tyvenes teknik kan du nemlig blot fjerne stenene fra din dørmåtte.

Det vil i langt de fleste tilfælde holde tyvene væk.

Videoen, som kan ses i bunden af artiklen, understreger vigtigheden af at være opmærksom på usædvanlige tegn ved ens bolig og i nabolaget. Skulle man opdage noget mistænkeligt, er det afgørende at kontakte politiet hurtigst muligt for at forhindre et potentielt indbrud.

Budskabet er klart: Vær altid på vagt over for tegn på indbrudsforsøg, og tøv ikke med at søge hjælp fra myndighederne, hvis du føler dig usikker.

Ved at være proaktiv kan man bidrage til at sikre sin bolig og sit nabolag mod indbrud.

Herunder kan du se de mange indikationer, der fortæller dig, om du bliver overvåget.

Anbefalet til dig