Hvis du skal male æg til påske, vil du ikke gå glip af dette trick

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Hvis du har planlagt at skulle male æg, bør du læse med her.

Mest læste i dag

Har du i sinde at male æg her til påske? Hvis svaret er ja - så får du her præsenteret et genialt trick, som du ikke vil gå glip af.

At male æg kan være en sjov aktivitet for hele familien, og det har nu set dagens lys, hvordan man kan bruge et simpelt trick til at pifte den gamle tradition lidt op.

For at du skal kunne udføre den metode, som har fået brugere på internettet til at tabe kæben, skal du bruge æg, et sugerør, madfarve og barberskum.

Sådan gør du

Først og fremmest skal du have tømt æggene.

Det lyder måske besværligt, men det er faktisk ganske simpelt: Lav et lille hul i hver ende af ægget og pust så indholdet ud ved hjælp af et sugerør.

Du kan se hele processen i videoen, som du finder i bunden af artiklen.

Næste skridt er at forberede farverne. Find muffinforme eller lignende frem og fyld dem op med barberskum. Tilsæt derefter et par dråber madfarve til hver af dine 'barberskumsmuffins'. Brug et træspyd til at røre rundt i barberskummet for at skabe et flot marmoreret mønster.

Du kan både vælge at holde dig til én farve per form eller blande farverne; det er helt op til dig selv.

Nu er det så tid til at farve æggene.

Dyp de tomme æg forsigtigt i muffinformene og sørg for, at de er helt dækket af det farvede barberskum. Lad dem stå i lidt tid, så farven kan sætte sig.

Efter en times tid kan du tage æggene op og lægge dem til tørre på et stykke køkkenrulle. Når de er tørre, kan du fjerne eventuelle rester af barberskum med et nyt stykke køkkenrulle.

Resultatet er smukt farvede påskeæg med et unikt marmoreret udseende - alt sammen takket være et lidt utraditionelt trick med barberskum.

I videoen herunder kan du se hele processen.

Anbefalet til dig