Jeg blander citron med persille og hælder vand over det: Sådan har jeg allerede tabt 4 kg

Foto: YouTube
Blandingen er direkte magisk.

Mest læste i dag

Hvis du godt kunne tænke dig at smide et par kilo, så er du helt sikkert ikke den eneste. Jeg havde samme ønske og besluttede at tabe et par ekstra kilo.

For at gøre det fokuserede på sund kost og udendørs aktivitet, men jeg brugte også en hemmelig opskrift til en vaskeægte mirakeldrik, som hjalp mig godt på vej.

Alt du skal bruge for at lave den magiske drik er persille og citron. Jeg hælder vand over ingredienserne og koger det. Efter blot et par minutter er den magiske drik klar.

Sådan skriver Smakosze.

Den komplette guide

Ingredienser:

  • 2 citroner

  • 10 kviste persille

  • 1 liter vand

Fremgangsmåde

Start med at smide persillekviste i en gryde og tilføj derefter citron. Hæld så en liter vand over ingredienserne og bring det i kog. Kog det derefter i 10 minutter.

Når tiden er gået fjernes persillen og citronen fra gryden. Så er det tid til at si persillekvistene og citronskiverne fra, og dermed har du din drik klar.

Drikken både renser og toner kroppen. Ifølge det polske medie sætter den gang i stofskiftet og understøtter immunsystemet. For bedst mulige resultater skal du drikke drikken i 5 dage på tom mave (om morgenen for eksempel, red.), og derefter skal du holde en 10-dages pause.

Derefter kan du gentage cyklussen.

Ammende og gravide kvinder samt personer, der er allergiske over for nogen af ​​ingredienserne, bør dog undgå drikken, skriver det polske medie.

Anbefalet til dig