"Jeg laver pandekager uden mælk og mel. Jeg er ked af, at jeg ikke kendte opskriften tidligere"

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Det kræver næsten ingenting.

Lige nu læser andre også

Forestil dig det her.

Klokken er mange, energien er lav, og du stirrer ind i køleskabet, som om det skjuler meningen med livet.

Du spotter fire æg og en sjat fløde - og pludselig er du kun tre minutter væk fra et lækkert måltid, der består af lækre pandekager.

Ingen mælk. Ingen mel. Ingen stress.

Sådan skriver mediet Ubytovani Opocno i artiklen "Jeg laver pandekager uden mælk og mel. Jeg er ked af, at jeg ikke kendte opskriften tidligere"

Minimalisme i pandekageform

Opskriften er det gastronomiske svar på at finde en glemt 100-lap i jakkelommen.

Den kræver præcis to ingredienser, æg og fløde, en knivspids salt og lidt smør på panden. Det er det.

Ingen eksotiske meltyper, intet pisket kokosvand fra en bjerglandsby i Peru. Bare gode gamle basisvarer.

Sådan gør du

Pisk æggene luftige, rør fløden i og smid dejen på en rygende varm pande med lidt smeltet smør.

Vend, steg - og så er du faktisk færdig. De bliver gyldne, let elastiske og virkelig velsmagende.

Der er noget befriende ved opskrifter, der ikke prøver at imponere med 27 ingredienser og tre slags syrning. Her handler det bare om at få noget godt og hurtigt på bordet.

Vil du gøre dem lidt mere festlige? Smid lidt kanel, vanilje eller kakao i dejen. Det klæder dem - lidt ligesom en hat på en hund. Ikke nødvendigt, men ret charmerende.

Anbefalet til dig