Køb det for kun 10 kroner i supermarkedet: Med et snuptag slipper du af med skimmelsvamp

Livsstil
Genrefoto: TikTok
Genrefoto: TikTok
Det billige produkt er guld værd i kampen mod skimmelsvamp.

Mest læste i dag

I forbindelse med vinterens udfordringer med skimmelsvamp, bringer rengøringsekspert Aaron Christensen en revolutionerende metode til bordet. 

Hvis du har problemer med skimmelsvamp i de kolde måneder, så kan du ifølge rengøringseksperten komme problemet til livs med noget, som du sikkert har i dit hjem allerede.

Det skriver The Mirror.

Ingrediensen, der er guld værd i kampen mod skimmelsvamp, er hvid eddike, der ifølge Nemlig.com koster under 10 kroner per liter.

Vinterens fugtige klima skaber ideelle betingelser for skimmelsvamp i hjemmene - og især i fugtige rum som badeværelset. 

I et interview med The Express deler Aaron Christensen sin simple metode, der lyder på, at man blot skal påføre eddike direkte på de ramte områder.

Han forklarer, at skimmelsvamp typisk findes ved fuger tæt på brusere og håndvaske, da disse steder ofte er i kontakt med vand.

Ved at lade den hvide eddike sidde i mindst 30 minutter, nedbryder den effektivt skimmelsvampen, siger eksperten.

Efterfølgende skal den igen fjernes med en fugtig klud, og efter det skal området tørres af, så det er helt tørt.

Nogle gange er hvid eddike dog ikke nok til at komme problemet helt til livs. I sådanne tilfælde anbefaler Aaron Christensen en blanding af eddike og bagepulver. 

Ved at blande de to ting, kan du fremstille et vidundermiddel, som du skal skrubbe på det skimmelramte område med en tandbørste for optimal effekt.

Anbefalet til dig