Kvinde fortryder ikke sin affære: 'Derfor er det min mands skyld'

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En utro kvinde har givet sin mand skyld for sit utroskab, fordi han har haft mere fokus på golf, end på hende.

Lige nu læser andre også

49-årige Fiona fra Edinburgh indledte for fem måneder siden en affære, og hævder nu, at det er hendes ægtefælles skyld, fordi han bruger for meget tid på at spille golf.

Da han bruger op mod 20 timer om ugen på golfbanen, har hun tilbragt denne tid med sin elsker, og hun insisterer på, at hun ikke engang er ked af det.

"Det er alt, hvad han gør. Lige nu føles det som om, han spiller mere golf, end han er på arbejde. Og jeg er træt af det," lyder det fra hende ifølge The Sun.

"Jeg er ikke en streng kone, der forventer, at han kommer hjem til middag kl. 17.30 hver dag. Jeg har aldrig forhindret ham i at gå på pubben eller sådan noget, men der må helt sikkert være en grænse."

"Nu er vi endelig nået til foråret, og vejret begynder at vise sig. Det er endnu værre. Det første syn af sol, og han er på golfbanen."

"Der er aldrig tale om at bruge noget tid sammen med mig, gå en hyggelig tur eller noget. Nej, det hele handler om golf."

"Det er som om, jeg ikke eksisterer, bortset fra når jeg laver mad og rydder op efter ham. Han har endda været så flabet at bede mig om at hjælpe med at rense hans golfkøller."

"Når The Masters (stor golfturnering, red.) er i gang, er det som helvede på jorden: Golf om dagen, og så kommer han hjem og ser mere golf. Han er ikke engang god til det."

"For ikke engang at nævne udgifterne. Det føles som om der er noget golfrelateret, der ankommer til huset hver uge, men han vil aldrig bruge penge på mig eller tage mig ud. Hvor meget golfudstyr kan du overhovedet have brug for?"

Fiona har derfor fået nok af sin mand, som hun nu lader spille alt den golf, han har lyst til, da hun bruger tiden sammen med sin nye elsker.

"For tiden er min mand på golfbanen omtrent 20 timer om ugen, så jeg har brugt den samme mængde med på min elsker," siger hun.

"Jeg har så meget kærlighed at give, men min mand er nogle gange som at tale til en murstensvæg. Jeg har elsket at have en normal samtale om ting, snakke om hinandens hobbyer og derefter handle ud fra dem."

"Vi gik tog endda ud for at spille minigolf på en af vores dates. Han er alt, hvad min mand ikke er. Opmærksom, omsorgsfuld, sjov."

"Og vores intimitet har bare toppet det hele. Jeg var ikke klar over, hvor meget jeg manglede denne del af tingene. Man accepterer ligesom ikke at have så meget, når man bliver ældre, men at have samleje med min elsker føles virkelig som at elske. Det har bare været vidunderligt."

"Jeg har prøvet at tale med min mand om det, men han ruller bare med øjnene og går væk. Han kan slet ikke se det fra mit synspunkt."

"Han mener, at han bare bruger tid sammen med sine venner, har det godt, og at det er der ikke noget galt med. Men han kan ikke se, hvor ondt det gør på mig, og jeg ved ikke, om han egentlig er ligeglad."

"Efter to årtiers ægteskab burde vi helt sikkert være bedre til at kommunikere end dette, men det føles som om vi lever i to helt forskellige verdener."

Anbefalet til dig