Der er ikke mange, der opbevarer sine citroner på frost, men det er ikke ensbetydende med, at det er forkert at gøre.
Når du fryser en citron, mister den noget af sin syrlighed, hvilket vil gøre dem mere appetitlige.
Ikke nok med at de kan smage godt, så er der også flere sundhedsmæssige fordele ved at spise citron.
Citron bekæmper bakterier, hjælper med at forebygge kræft, regulerer blodtrykket og kan endda være nyttig mod stress og depression.
Når citroner fryses, bliver de mere behagelige at spise, da syren falder. Den vil gradvist vende tilbage, når citronen tøs op.
Yderligere er det værd at huske på, at skrællen faktisk er endnu sundere, end det den gemmer på.
Skrællen indeholder 5 til 10 gange flere vitaminer end saften. Hvis du vil spise den frosne skræl, hvilket man sagtens kan, skal du blot sørge for at vaske citronen grundigt, inden du fryser den ned.
Den frosne skræl er ifølge mange mere velsmagende end den optøede version, hvilket gør den til det perfekte krydderi til salater, spaghetti, suppe, morgenmadsprodukter eller endda til at blande i et glas vand eller på din is.
Så næste gang du har nogle citroner i overskud, kan du overveje at fryse dem og bruge den frosne citronskal til at forvandle dine retter til smagfulde, sunde mesterværker.
Du kan se en kvinde udføre den geniale metode herunder.