Kvinde pakker 50 julegaver ind i timen: Her er hendes hemmelighed

Af: Mie M.B

|

22/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Løsningen sparer både tid og penge

Mest læste i dag

En kvinde har fundet et smart trick til at pakke 50 julegaver ind på mindre end en time. Det skriver mediet Daily Express US. Ifølge hende er det bedste ved julen at åbne gaver, men at indpakningen kan være et mareridt.

Hun delte sit geniale trick på Facebook med udtalelsen, at hun aldrig vil pakke ind i indpakningspapir igen. I stedet bruger hun genanvendelige gaveposer og strammer blot snoren til.

"At pakke gaver ind er det, jeg hader mest ved julen, og denne løsning har revolutioneret det problem," siger hun.

Hun hævder, at hun formåede at pakke hele 50 gaver ind på under en time ved hjælp af denne simple metode. Samtidig kan poserne genanvendes år efter år, hvilket samtidig spare hende penge.

Hendes opslag opnåede stor popularitet på Family Lowdown Tips and Ideas-siden, hvor en person kaldte løsningen en 'åbenbaring'. En anden tilføjede, at poserne generelt er fantastiske til at skjule ting.

Men andre var knap så vilde med tricket, der kaldte den både 'billig' og 'overhovedet ikke spændende'.

"Er jeg den eneste, der faktisk synes om at pakke ind og sætte sløjfer og krølle bånd på hver eneste gave og derefter skrive labels?" skrev en anden person.

Er man i tidsnød og tænker på genbrug, så er kvindens løsning uden tvivl genial. Men om den er lige så charmerende som en gavepapirsindpakket gave, det kan måske debatteres. 

Anbefalet til dig