Læge advarer: Stop nu med at stikke det op i underlivet

Af: Ida Hansson

|

06/06/2023

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu kommer lægen med advarsel om, at man bestemt ikke skal putte det op i underlivet - selv om det er varmt.

Mest læste i dag

Sommeren har for alvor ramt Europa. 

Her i Danmark har vi desværre kun fået lov til at snuse til sommervarmen, som for alvor har ramt store dele af det vestlige Europa. 

Spanien har for eksempel oplevet flere dage med ekstrem varme, ligesom Frankrig forventes at slå varmerekord denne weekend

Selv i vores naboland mod vest, som er kendt for mindst lige så meget regn og gråt vejr som Danmark, har indbyggerne i disse dage fået lov til at føle temperaturer på langt over 30 grader. 

Det har fået briterne til at hamstre ventilatorer, ligesom mange har brugt fryseren til at køle deres sengetøj ned i et forsøg på at få noget søvn i den ekstreme varme. 

Flere er dog også ifølge Daily Star begyndt at gøre brug af et trick, som ikke just er anbefalelsesværdigt. 

Faktisk er tricket, som går ud på at køle kroppen ned ved at stikke en is op i underlivet, decideret farligt, og det har derfor fået Dr. Sarah Welsh til at advare om tricket. 

Hun har således udtalt, at man ikke bør indføre is - eller nogen anden fødevare - i sin vagina, da det "indfører mikrober" i kroppen, hvilket kan føre til "infektioner, irritation og skade" i underlivet, ligesom sukkeret i is kan forstyrre vaginaens naturlige PH-værdi. 

"Der er mange ting, som aldrig bør komme i nærheden af en vagina, og ispinde er én af de ting," har Dr. Welsh således udtalt og uddybet, at isen desuden kan risikere at fryse fast til det følsomme hud i og omkring vaginaen, hvilket kan gøre alvorlig skade.

Anbefalet til dig