Mand forklarer, hvorfor det er genialt at hælde kaffe i sine sko

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det virker måske skørt at hælde kaffe i sine sko, men faktisk er det ikke så dumt endda.

Lige nu læser andre også

Mange mennesker starter deres dag med en varm kop kaffe, men det er dog de færreste, der tænker over, hvad de kan bruge det overskydende kaffegrums til.

Nu kaster manden, der står bag YouTube-kanalen 'Smart Fox', lys over en ganske særlig måde at anvende kaffegrums på, og du vil helt sikkert blive forbløffet over den.

Manden forklarer, at du ved hjælp af kaffegrums kan fjerne lugten fra dine sko. Den gamle kaffegrums, som du normalt ville smide ud, er helt perfekt til dette trick.

Sådan gør du

Det er vigtigt at nævne, at du ikke bør smide kaffegrumset direkte ned i skoene, da du derved blot risikerer at skade dem. Placer det i stedet i en skål eller pak det ind i noget køkkenrulle, inden du lægger det ned i dine sko.

Når kaffegrums er placeret i skoene, bør det lades til at virke natten over.

Over tid vil kaffegrums absorbere og neutralisere de dårlige lugte, så du ikke længere behøver at indfinde dig med, at dine sko stinker.

Det sker takket være kaffens naturlige egenskaber, der effektivt fjerner den fugtighed, som bakterier trives i.

Næste gang du overvejer at smide dit brugte kaffegrums ud, så overvej i stedet at lægge det i dine sko for en stund. Hvorfor ikke prøve det og se, om du kan mærke forskellen selv?

Herunder kan du se, hvordan det skal gøres.

Anbefalet til dig