Mand hælder eddike ud i en balje med vand: 20 minutter senere forstår du hvorfor

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Bare vent til du finder ud af, hvorfor han hælder eddike ud i en balje med vand.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at det bliver mere og mere populært at bruge hjemmeremedier på alternative måder, og nu har endnu et godt eksempel på netop dette set dagens lys.

Det viser sig nemlig, at eddike kan være en både overraskende og effektiv løsning for fodpleje. Med en ganske simpel og ikke mindst kraftfuld metode kan du nemt bekæmpe fodproblemer ved hjælp af eddike, som du garanteret har stående i køkkenet.

For at forberede eddike-fodbadet skal du starte med at finde en balje, der er stor nok til dine fødder. Fyld baljen med 2,5 liter vand og tilsæt 75 ml æblecidereddike.

For yderligere fordele kan du også tilføje en spiseskefuld salt. Når du har forberedt blandingen, anbefales det at lægge fødderne i blød i 20-25 minutter.

Dette fodbad giver flere fordele: det dræber bakterier, stimulerer blodcirkulationen og blødgør hård hud på fødderne. Efter fodbadet vil du opdage, at det er nemmere at fjerne hård hud og opnå blødere fødder.

Mange er måske skeptiske over for ideen om at bruge eddike til fodpleje, men resultaterne taler for sig selv. Så næste gang du kigger i dit køkkenskab, bør du huske på, at en flaske eddike kan være nøglen til sundere og mere velplejede fødder.

Se resultatet af fodbadet i videoen herunder.

Anbefalet til dig