Mathilde deler 6 smarte tricks: Sådan undgår du at betale for ekstra bagage

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Mathilde har afsløret seks måder, hun selv har brugt til at undgå at betale ekstra for bagage hos Ryanair.

Mest læste i dag

Det er de færreste, der har lyst til at bruge unødige penge på at betale for ekstra bagage. Tilsyneladende er det dog muligt at undgå dette, hvis man kender til de rigtige tricks.

Og netop sådanne tricks har influencer Mathilde delt på det sociale medie TikTok. Her fortæller hun, at hun selv har benyttet sig af disse tricks til at undgå at betale for bagage hos Ryanair.

Lavprisflyselskabet Ryanair er elsket af mange, da det gør det muligt at flyve til destinationer verden over for overkommelige priser. Men de har også meget strenge regler, når det kommer til at medbringe bagage.

Hvis du har købt en helt almindelig billet til et af deres fly, må du kun have en rygsæk eller håndtaske med. Vil du have en rejsetaske eller kuffert med, så er du nødt til at betale for det.

Ikke alle har dog lyst til dette, og derfor forsøger de at finde måder at undgå det på. Det er også tilfældet for Mathilde, som har delt en video på TikTok med en række af de tricks, hun selv har benyttet sig af.

"Ryanair har intet på mig," skriver hun som tekst til videoen ifølge The Sun.

I videoen viser hun, at hun har en stor taske med, som hun kan have under sædet foran hende. Desuden har hun også en pung med, hvilket er 'hendes ret som dame', og derfor er omfattet af reglerne.

Desuden viser hun også en bæltetaske, som hun har gemt under sin vinterjakke. Jakken har hun også brugt til at pakke bagage ned, da hun har sine hudplejeprodukter liggende i lommerne.

I stedet for at fylde din kuffert med tøj, anbefaler Mathilde, at du ganske enkelt tager det på. Derfor har hun i videoen et par bukser på under sine jeans, ligesom hun har taget flere trøjer på.

Videoen er endt med at få tusindvis af visninger, ligesom den har fået mere end 300.000 likes. Ydermere er der også flere hundrede personer, der har skrevet kommentarer til videoen.

"Hele hudplejerutinen i jakkelommen er vildt. Jeg elsker det her," skrev en bruger.

Andre advarede dog om, at det kan blive svært at komme igennem security i lufthavnen.

"Ja, Ryanair har intet på dig. Men det har security i lufthavnen," lød det fra en anden.

Desuden er der også en Ryanair-ansat, der har kommenteret på den virale video. Vedkommende skriver, at de faktisk ikke har noget imod, at folk tager ekstra tøj på.

"Vi er ligeglade med, hvor mange lag tøj du har på. Bare ikke prøv at få os til at tro, at din kuffert passer under sædet foran," skrev vedkommende.

Anbefalet til dig