Mange af os har nok aldrig tænkt over, hvordan vi lukker vores brødpakker, men faktisk betyder det meget for levetiden på vores brød.
Ofte ender vi med at tage den løse emballage-del og folde den ned, hvorefter vi blot efterlader den, selvom den ikke er helt lufttæt.
Det resulterer i, at din brød hurtigere bliver tørt, og at du dermed er nødt til at smide det ud hurtigere.
Men faktisk findes der et meget enkelt trick, der løser dette problem på ingen tid - man skal blot kende til det.
I stedet for at bare folde den løse emballage-del ned og lægge brødet ovenpå, bør du benytte dig af følgende teknik.
Det hele handler om at skabe en lufttæt forsegling omkring brødet.
Tag fat i den løse emballage øverst og sørg for at alt luft bliver presset væk fra brødet.
Derefter skal du dreje brødet rundt om sig selv tre gange, så der nu er helt lufttæt ved brødet.
Den øverste emballage-del, som du plejer at lægge brødet oven på, skal du nu trække ud over brødet som en hætte i stedet.
Hvis du er i tvivl om, hvordan det skal gøres, kan du se det i videoen herunder: