Meget få gør det: Dette skal du ALTID gøre med dit tøj, inden du smider det i vaskemaskinen

Genrefoto: YouTube
Genrefoto: YouTube
Der er alt for få, der gør det.

Mest læste i dag

Man skulle tro, at vasketøj ikke kan forårsage det store besvær.

Ved at vælge det rigtige vaskemiddel, den rigtige temperatur og så komme lidt tøj ind i maskinen, skal der meget til, før at det går galt. Dog er der tilsyneladende ting, vi har gjort forkert hele livet, når det kommer til vasketøj.

Det skriver Tips and Tricks.

Mængden af ​​vaskemiddel

Hvis du mener, at flere rengøringsmidler er lig med renere ting, kan du blive overrasket over at høre, at det er kontraproduktivt at bruge meget vaskemiddel.

Eksperter anbefaler, at du maksimalt bruger to spiseskefulde vaskemiddel:

"Brug af for meget vaskemiddel eller overskydende duftperler forårsager opbygning i fibrene i dit tøj, som holder på snavs og bakterier."

Klargøring af dit vasketøj

Alt for få danskere gør det, men det er faktisk ret vigtigt.

For at gøre dit tøj klar til at komme det i vaskemaskinen skal du lukke lynlåse og knapper. Hvis dit tøj har en kant, så vil det være godt at vaske det med vrangen ud.

"Dette vil forhindre ulykker, når lynlåse eller trim sidder fast på andre tøjartikler", lyder det fra eksperterne. Og dette inkluderer også sokker. Efterlad dem ikke rullet sammen eller vrangen ud.

Indstillinger

Det er altid nemmere at gøre noget på nøjagtig samme måde, som du altid har gjort det, men alle indstillinger på vaskemaskinen tjener et faktisk et formål.

Det kan være det værd at finde ud af, hvad hver enkelt af dem gør præcist. På den måde kan du vaske dit vasketøj med alle de rigtige indstillinger.

En anden ting at huske på er, at forskellige vandtemperaturer også tjener et formål.

"Koldt vand fungerer bedst til genstande, der kan krympe, og forhindrer mørke farver i at falme."

Varmt vand er derimod bedst til "moderat snavset tøj og stoffer som polyester. Derudover du bør kun bruge meget varmt vand til håndklæder, tungt bomuld, sengetøj eller ting, der er meget snavsede."

Anbefalet til dig