Mens Føtex og Bilka holder lukket: Disse dagligvarebutikker holder fortsat åbent i påsken

06/04/2023

Nicolai Haugsted

Gå ikke forgæves ud til de lukkede butikker. Få et overblik over, hvem der fortsat er åbne, her.

Mest læste i dag

Mens de største super- og hypermarkeder holder lukket i påskedagene, så er der stadig mulighed for at få fat i de nødvendige dagligvarer i flere af de danske dagligvarebutikker.

Der er altså ingen grund til at hamstre, så man kan klare sig til på tirsdag, hvor påskens helligdage er forbi.

Føtex og Bilka vil være blandt dem, der har lukket i helligdagene. Dog, skal det tilføjes, at de har åbent lørdag, da lørdag er en normal weekenddag og ikke en helligdag.

Men der er ingen grund til at ærgre sig, hvis man mangler at handle et par ting ind til påskefrokosten.

Der er nemlig flere dagligvarebutikker, der holder åbent i helligdagene og dermed sørger for, at danskerne kan få fat i de varer, de skulle risikere at mangle til påskedagene.

Herunder kan du få det store overblik:

Netto

Mere end 280 af Nettos 525 butikker, kan du besøge i helligdagene fra 8-22. Du kan finde den helligdagsåbne Netto, der ligger tættest på dig ved at klikke her.

Coop 365
Hos Coop 365 er der flere butikker, der holder åbent i alle påskedagene fra 8-22. Dog er der også nogle butikker, der lukker, og nogle der ændrer åbningstiderne en smule. Du kan finde ud af, hvad din lokale Coop 365 gør ved at klikke her.

Spar

Alle Spars butikker holder åbent i påskedagene, men åbningstiderne varierer meget afhængigt af butikken. Hvad din lokale Spar gør, kan du finde ud af ved at klikke her.

Dagli'Brugsen
Alle deres butikker er umiddelbart tilgængelige i helligdagene, men åbningstiden varierer fra butik til butik. Hos de fleste gælder det, at de holder åbent fra 8-16, men du kan finde din lokale butik ved at klikke her.

Lidl
Mange af Lidl-butikkerne vil være lukket i påskedagene, men nogle holder åbent i tidsrummet 8-20. Om din lokale Lidl holder åbent eller lukket, kan du finde ud af ved at trykke her.

Rema1000
Rema1000 er hoppet på samme vogn som flere supermarkederne, og de holder derfor lukket i påskedagene, men holder åbent igen lørdag.

Min Købmand
Akkurat ligesom Spar, så er samtlige butikker som udgangspunkt tilgængelige i helligdagene, men igen er der stor forskel på åbningstiderne i de forskellige butikker. Dem kan du se ved at klikke her.