Mor deler klogt trick – nu kan du holde avokado frisk i en uge

Livsstil
Foto: Cherry Gaddes / Facebook.com
Avokado er en lækker spise, men både dyr og besværlig. For ikke nok med de koster en del, så er de enten ikke modne eller helt brune, så man skal være heldig, for at ramme det tidspunkt, hvor den er moden og lækker.

Lige nu læser andre også

Avokado er for mange en lækker, dyr og uimodståelig madvare, men den ender ofte i skraldespanden.

Kan nu gemmes

Et af de mest brugbare råd i år, er måden hvorpå du kan gemme en avokado i en hel uge. Det virker næsten for godt til at være sandt, men en mor fra New Zealand har knækket koden. Det skriver The Daily Telegraph.

Det var lidt et tilfælde at hun opdagede metoden. Efter at have ledt efter en ”grønnere” løsning end at bruge plastik til at opbevare mad i køleskabet forsøgte hun sig med salatblade.

”Jeg opdagede ved et uheld, at jeg har smidt førsteklasses madindpakning ud. Salatblade, først og fremmest de ydre, der er lidt hårdere, giver en fremragende madindpakning. Da de er designet til det formål i første omgang,” skrev hun på Facebook.

Og for at bevise, at hendes nye opdagelse faktisk virkede, lagde kvinden et foto af sin grønne avokado ud, hvor hun afslørede, at den havde været åben i en hel uge.

”Det var alt godt til dagens morgenmad. I øvrigt holder salatblade endda brødboller friske, ” skrev hun.
 

Salat kan være svært at få til at holde sig frisk. Foto: Shutterstock

Nettet koger over

Når man gør så stor en opdagelse, så må man forvente en stor respons, og det var netop hvad den New Zealandske mor fik. Folk på Facebook var i fuldstændig chok, og mange deler deres meninger om tricket. 

”Wow dette er virkelig fantastisk,” skriver en kvinde.

”Åh min gud, hvem ville have vidst dette?” skriver en anden kvinde. Men en trejde takker for tippet. 

Kvindens post er blevet liket mere end 7.000 gange med næsten 6.000 delinger. 

Mest læste

Disse 4 grøntsager skal du aldrig spise rå Der er masser af rå grøntsager, som er sunde og nærende at spise rå, så længe de bliver vasket grundigt. Der er dog også nogle rå grøntsager, som kan være usunde og endda farlige at indtage.
Derfor skal du aldrig koge et koldt æg Du bør aldrig tage et æg direkte fra køleskabet, og herefter lægge det ned i kogende vand.

Anbefalet til dig