Avokado er for mange en lækker, dyr og uimodståelig madvare, men den ender ofte i skraldespanden.
Kan nu gemmes
Et af de mest brugbare råd i år, er måden hvorpå du kan gemme en avokado i en hel uge. Det virker næsten for godt til at være sandt, men en mor fra New Zealand har knækket koden. Det skriver The Daily Telegraph.
Det var lidt et tilfælde at hun opdagede metoden. Efter at have ledt efter en ”grønnere” løsning end at bruge plastik til at opbevare mad i køleskabet forsøgte hun sig med salatblade.
”Jeg opdagede ved et uheld, at jeg har smidt førsteklasses madindpakning ud. Salatblade, først og fremmest de ydre, der er lidt hårdere, giver en fremragende madindpakning. Da de er designet til det formål i første omgang,” skrev hun på Facebook.
Og for at bevise, at hendes nye opdagelse faktisk virkede, lagde kvinden et foto af sin grønne avokado ud, hvor hun afslørede, at den havde været åben i en hel uge.
”Det var alt godt til dagens morgenmad. I øvrigt holder salatblade endda brødboller friske, ” skrev hun.
Salat kan være svært at få til at holde sig frisk. Foto: Shutterstock
Nettet koger over
Når man gør så stor en opdagelse, så må man forvente en stor respons, og det var netop hvad den New Zealandske mor fik. Folk på Facebook var i fuldstændig chok, og mange deler deres meninger om tricket.
”Wow dette er virkelig fantastisk,” skriver en kvinde.
”Åh min gud, hvem ville have vidst dette?” skriver en anden kvinde. Men en trejde takker for tippet.
Kvindens post er blevet liket mere end 7.000 gange med næsten 6.000 delinger.