Næsten alle har det i køkkenet - men det er guld værd på dine vinduer

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Der er ikke mange, der benytter sig af dette geniale trick.

Lige nu læser andre også

Det er de færreste, der bruger olie andre steder end i madlavningen, men faktisk viser det sig, at olivenolie kan være hemmeligheden bag skinnende rene vinduer.

Men det stopper faktisk ikke her. For i stedet for at tørre vinduerne af med olivenolie alene, kan du prøve en simpel og effektiv blanding for at opnå en strålende glans.

For at lave denne mirakelblanding skal du blot bruge:

  • 1 spiseske olivenolie

  • 1 spiseske opvaskemiddel

  • 2 spiseske æblecidereddike

  • 400 ml vand

  • En praktisk sprayflaske. Efter at have rystet blandingen grundigt, kan du sprøjte den direkte på vinduerne. Derefter er det blot at tørre dem af som du plejer.

Når du har blandet ovenstående ting og rystet blandingen grundigt, kan du sprøjte den direkte på vinduerne. Efterfølgende skal du blot tørre dem af, som du plejer at gøre, når du gør vinduerne rent.

Denne blanding ikke kun fjerner snavs og pletter effektivt, men takket være olivenolien efterlader den også en perleeffekt. Resultatet er ikke kun spejlrene vinduer, men også en overraskende fordel: vand vil ikke længere klæbe til overfladen, men blot løbe af. Dette betyder, at du bliver nødt til at pudse vinduer meget sjældnere end før.

Så hvorfor ikke give dette geniale rengøringstrick med olivenolie et forsøg?

Det er en økonomisk og miljøvenlig løsning, der ikke kun gør dine vinduer skinnende, men også gør vedligeholdelsen lettere og mindre hyppig. En lille blanding med store fordele for et klart udsyn gennem dine vinduer.

Du kan se effekten i videoen herunder.

Anbefalet til dig