Næsten ingen kender dette håndklædetrick: Du bliver lykkelig over at kende det

29/07/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Youtube
Har du nogensinde haft problemer med, at dit håndklæde glider ned, når du har svøbt det omkring dig efter et bad? Så er du ikke alene. Men der er en genial løsning på problemet, som du måske ikke kender.

Mest læste i dag

De fleste af os har en tendens til at svøbe håndklædet omkring os og derefter stikke et lille hjørne fra forsiden til bagsiden. Men hvis du har prøvet det, ved du, hvor hurtigt dit håndklæde kan glide ned.

Her er et trick, der vil ændre din hverdag for evigt.

I stedet for blot at svøbe det omkring din krop og stikke et hjørne ind, skal du prøve at gøre det anderledes. Svøb det omkring din krop og fold det derefter ned. Det er bedst at gøre dette to gange. På den måde holder håndklædet virkelig fast. Uanset hvor meget du hopper rundt, vil dette håndklæde ikke falde af i fremtiden.

Hvis du aldrig har prøvet det på denne måde før, skal du helt sikkert give det et forsøg. Det er et simpelt trick, men det kan gøre en stor forskel i rutine, hvis du ikke tager tøj på omgående efter et bad. Og det bedste er, at det ikke kræver nogen særlige færdigheder eller værktøjer - bare dit håndklæde og en ny måde at tænke på.

Så næste gang du træder ud af bruseren, prøv dette trick. 

Så husk: Svøb, fold, fold igen.

Herunder kan du se i videoen, hvordan det præcis skal gøres:

Anbefalet til dig