Næsten ingen kender vaskemaskinens 'hemmelige' knap: Den er guld værd for dette tøj

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Alt for få kender til denne knap på vaskemaskinen.

Mest læste i dag

Selvom der står en vaskemaskine i langt de fleste danske boliger, så findes der alligevel knapper på den, som de færreste kender til.

Heldigvis for dig bliver der nu kastet lys over en overset knap, som kan være vaskeægte guld værd for dig, da den kan bidrage til, at du sparer et hav af kroner.

Det er husholdningsentusiasten, Hazel Mcinnie, der har oplyst hele verden om den undervurderede knap på det sociale medie TikTok.

Sådan skriver The Mirror.

Hvis du har tøj, der indeholder det runde vaskesymbol, er det til renserier, hvorfor du som udgangspunkt skal betale andre for at vasket det tøj. 

Men det kan du faktisk slippe for.

Ifølge Hazel Mcinnie kan en overset knap på vaskemaskinen nemlig sørge for, at dit tøj bliver vasket så fint, at det ikke tager skade af en tur i vaskemaskinen.

Det er værd at næve, at Hazel Mcinnie har en vaskemaskine fra mærket Beko. Indstillingen hun bruger findes dog hos flere andre mærker også.

Den 'hemmelige' knap

Nøglen til succes i henhold til det tøj, der egentlig skal på renseri, er at vaske det fint ved at bruge indstillingen 'finvask'. Derudover skal der også justeres på centrifugeringshastigheden og vandtemperaturen, så de bliver så skånsomme som muligt.

Ved at vaske sit mest sarte tøj på denne måde opnår Hazel Mcinnie imponerende resultater, som samtidig sparer hende en masse penge.

Siden hun oplyste internettet om den 'hemmelige' knap, har den taget internettet med storm. I kommentarfeltet skriver flere, at de har prøvet metoden af, og at den virker fantastisk.

Herunder kan du se mere om den oversete knap.

Anbefalet til dig