Populær dukke får snart selskab: Kommer i biografen

Af: Mie M.B

|

19/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selskabet bag filmen har planer om en lang række film baseret på populære legetøjsbrands

Mest læste i dag

"Barbie" kan snart få selskab af en anden Mattel-dukke på det store lærred. Legetøjsfirmaet udvikler i øjeblikket en live-action film baseret på sin American Girl dukke, annoncerede Mattel sidste onsdag.

"American Girl" vil blive produceret af Mattel Films, Paramount Pictures og Temple Hill Entertainment, produktionsselskabet bag "Twilight" og "The Fault in Our Stars". Forfatteren til manuskriptet og producent bliver Lindsey Anderson Beer, forfatteren til årets "Pet Cemetery: Bloodlines". Det skriver Fox10.

Projektet tilføjer sig til en allerede fyldt pipeline af film i udvikling for Mattel Films. Efter sin blockbuster-første udgivelse, "Barbie", forbereder Mattel Films omkring 14 live-action film, herunder film baseret på Hot Wheels, Magic 8 Ball, Polly Pocket, Rock 'Em Sock 'Em Robots og UNO.

"Saturday Night Live" har allerede gjort grin med ideen om en American Girl dukkefilm. I april sendte den amerikanske sketch-komedieserie en parodi-trailer med Ana de Armas, hvor en håndfuld American Girl-dukker fra forskellige historiske perioder bliver bragt ind i moderne tid, men bliver ved med at dø af kolera.

I 2019 samarbejdede Mattel med MGM om en "American Girl" film, men de planer strandede hurtigt igen. Siden lanceringen i 1986 er der blevet solgt mere end 32 millioner American Girl-dukker.

"Det er historisk korrekte legetøj og tilbehør, der har komplekse og immersive baggrunde, der egner sig unikt til at bringe dem til lærredet," sagde Beer i en erklæring. "Jeg er så spændt på at fortælle en historie, der håndterer spørgsmål om pigeliv på en reel og fascinerende måde."

Anbefalet til dig