En pakke Lurpak-smør til 3,65 kroner.
Sådan lyder tilbuddet fra Coop 365discount, der ifølge discountkæden er den hidtil laveste pris på smør i Danmark i mange år.
”Kunderne skal vide, at Coop 365discount ikke alene er stærk omkring ansvarlighed – økologi, dyrevelfærd, frugt og grønt mv. – men også er helt i front, når det gælder lave priser, både til hverdag og på tilbud,” siger kædedirektør Thomas Nielsen fra Coop 365discount i en pressemeddelelse.
Til tilbudsjægerne kan det oplyses, at tilbuddet gælder til og med 23. december.
Foto: Ty Stange/Ritzau Scanpix.
Undgå unødig kemi i julebag
December er godt i gang - og det samme er forberedelserne til julen. Højtiden er for mange en elsket periode på året, der blandt andet byder på bagning af julesmåkager, og her skal der i den grad bruges smør.
I forbindelse med julebagningen er der en ting, man bør være ekstra opmærksom på. Det oplyser Fødevarestyrelsen i et opslag på Facebook.
"Vidste du, at der bliver dannet akrylamid ved ristning, stegning og bagning af kulhydratholdige madvarer ved over 120 grader? Det gælder især for småkager, som har en stor bageflade. Jo mørkere småkagen er bagt, jo mere akrylamid er der typisk i den," lyder det fra Fødevarestyrelsen, der fortsætter:
"Derfor anbefaler Fødevarestyrelsen, at du bager dine vaniljekranse, finskbrød og andre småkager til gul - ikke til brun. For meget akrylamid kan være kræftfremkaldende - derfor er det vigtigt, at du reducerer dit indtag gennem hele livet. Bag også gerne dine småkager med natron i stedet for hjortetaksalt - det giver også mindre akrylamid," skriver Fødevarestyrelsen.