Red grillaftenen: Sådan holder du insekter væk fra grillen

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Er du træt af kryb og kravl omkring grillen? Her er den simple løsning

Mest læste i dag

Når der fyres op for grillen, er det ofte i hyggeligt selskab: insekter er dog aldrig på gæstelisten.

Der er dog en simpel løsning på problemet, og den løsning er citronmelisse. Citronmelisse, som er en urt i myntefamilien, er kendt for sin citrusagtige duft og smag. 

Det viser sig, at den udover sin dejlige duft og smag, også kan hjælpe med at holde insekter væk fra dit grillområde og dine gæster.

For at bruge citronmelisse som et naturligt insektmiddel, skal du placere friske kviste eller blade i et vandglas, som skal stå i nærheden af dit mad. 

Citronmelisseens duft vil sprede sig og holde insekter væk, så du og dine gæster kan nyde sommerfesten uden at blive forstyrret.

Citronmelisse er også et godt valg til cocktails eller som en smagfuld ingrediens i salater og andre retter. Du kan få dobbelt glæde af denne naturlige løsning til insektproblemer.

Hvis du ikke har mulighed for at få fat i citronmelisse, er der også andre urter og planter, der kan hjælpe med at holde insekter væk.

Pebermynte, basilikum og rosmarin er alle gode valg, der kan give ekstra smag og aroma til dine sommerretter og samtidig holde insekter væk.

Så hvis du vil nyde en hyggelig sommerfest uden at blive generet af irriterende insekter, så prøv at tilføje citronmelisse eller andre urter til dit bord. 

Det er en enkel og naturlig måde at holde insekter væk og samtidig tilføje smag og aroma til din mad og drikke.

Anbefalet til dig