Rengøringsekspert tegner kortet op: For mange glemmer at gøre disse områder rene

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Put disse steder på tjeklisten, næste gang der står hovedrengøring på kalenderen.

Mest læste i dag

Mens mange af os sætter pris på den terapeutiske virkning af at omdanne vores hjem fra kaos til renlighed, afslører rengøringseksperten Libby Wharton, at der er bestemte steder, som de fleste overser.

Wharton, kendt for sine rengøringstips og tricks, afslørede i en nylig video på TikTok de steder, der ofte bliver forsømt, og hun understregede betydningen af at rengøre de områder, vi rører ved dagligt. En af de største syndere er håndtag og dørhåndtag.

"De bliver rørt ved hver dag, og man renser dem meget sjældent," forklarede Libby og tilføjede: "Jeg bruger antibakteriel spray på min."

En anden overset genstand er kæledyrsskåle. Wharton opfordrede dyreejere til at være opmærksomme på bakterier, idet hun forklarede: "Hundeskåle eller kæledyrsskåle eller noget lignende - der er mange bakterier, der vokser i disse. Selvom du regelmæssigt vasker dem, er de sandsynligvis virkelig, virkelig beskidte."

Andre genstande på hendes liste inkluderede køkkensvampe, der kan huse millioner af bakterier, og trægenstande som skærebrætter, der er perfekte steder for bakterievækst. Libby rådede til brug af antibakteriel spray for at bekæmpe de skjulte bakterier.

"Der er bare mange steder i dit hjem, der er virkelig beskidte, og de har mange flere bakterier på sig, end du er klar over."

Selvom mange af os stræber efter et rent hjem, er det nemt at overse disse bakteriehotspots.

Libbys råd? "Antibakteriel spray, folkens- bare brug det."

Du kan se hendes mange gode råd i videoen her:

Anbefalet til dig