Sådan bliver du brun helt uden sol

08/06/2020

Per Broch

Selvom solen ikke skinner, så vil man gerne have en smuk kulør. Foto: Shutterstock
Selvom sommeren er kommet i gang, så er der i Danmark ikke nogle garantier for, at solen kommer frem. De fleste vil alligevel gerne have en sund kulør på trods af, at solen ikke skinner. Det kan godt lade sig gøre.

Mest læste i dag

Denne artikel indeholder affiliate links.

Den danske sommer er lunefuld, og der er aldrig garantier for, at solen kommer frem. Alligevel er der mange, der higer efter en sund kulør. Det kan godt lade sig gøre, selvom solen ikke er fremme.

Proto-col Bronze er en mulighed for alle, der gerne vil have en lidt mørkere hudfarve. Den kan effektivt klargøre din hud til sommeren ved at give en perfekt og naturlig solbrun kulør. Kosttilskuddet indeholder en blanding af fem naturlige carotenoider, der stimulerer kroppens melaninproduktion. De aktive ingredienser er alle kraftfulde antioxidanter, der kan fremme din huds brune glød gennem året.

Læs mere om og køb Proto-col Bronze her.

Solens skadelige virkning minimeres

Selvom vi elsker solen og nyder stranden, terrassen og hygge udendørs, så kan man få forkerte tan-lines, blive solbrændt og der er en øget risiko for hudkræft når man eksponerer sig for solens UV-stråler.

Derfor er Proto-col Bronze udviklet som et kosttilskud, der kan give en sund kulør uden solens skadelige virkninger. De gøres ved hjælp af fem forskellige carotenoider, der stimulerer kroppens melaninproduktion. Derved sikres en sikker og sol-fri brun kulør.

Du er helt fri for usunde solskoldninger eller hvis pletter under armene eller andre steder, som ikke tåler solens lys.

Køb Proto-col Bronze her.

I kampen for at fremme hudens sundhed og nedbringe de mange tilfælde af hudkræft, der dukker frem hver eneste år, har On Group Ltd i samarbejde med britiske forskere, udviklet et 100% naturligt kosttilskud, som man kan tage i stedet for at bruge mange timer i solen og den farlige UV-stråling. Med Proto-col Bronze kan du opnå en solbrun kulør på naturlig og sikker vis.

Det er også en sikkerhed for de, som elsker solen, men alt for ofte oplever, at Danmark ikke leverer det antal solskinstimer, der skal til for at opnå den perfekte kulør.

Kan købes i Danmark

Proto-col Bronze er lanceret i Danmark i samarbejde med shytobuy.dk. Nu har de danske forbrugere mulighed for at opnå en naturlig solbrun hud på en sikker måde.

En pakke indeholder 120 kapsler. Det rækker til cirka én måneds brug. Du skal tage 4-6 kapsler i de første to uger eller indtil den ønskede kulør er opnået. Derefter vedligeholdes den sommerbrune farve med 2-3 kapsler dagligt.

Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige kosttilskud med speciale i hud og pinlige lidelser. Med deres store udvalg af naturlige produkter, har de hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003.

Få den perfekte kulør med Proto-col Bronze her.

Denne artikel er en affiliate-artikel. Nyheder24 tjener en lille smule, hvis du køber produktet.

 

Anbefalet til dig