Vi kender alle følelsen. Den frustrerende situation når appelsinen skal skæres i både, uden at alt det hvide stads følger med. Men ifølge en ekspert, der har taget Instagram med storm, er der en simpel løsning på det.
Det skriver Mirror.
Thanh Truong, bedre kendt som @fruitnerd på Instagram, har delt en ny metode til at skære appelsiner, som har efterladt hans 146.000 følgere målløse.
I en video, der hurtigt har fået over 109.000 likes, demonstrerer Thanh Truong en simpel, men revolutionerende teknik, der angiveligt ikke kun gør appelsinerne nemmere at spise, men som også fjerner de bitre kerner.
Hvis man skærer appelsinen gennem den centrale kerne, efterlader man den hvide fibrøse tråd på hver båd, forklarer Thanh Truong i videoen, mens han præsenterer sin løsning.
Hemmeligheden? Flyt kniven lidt til siden, så du ikke skærer ned centralt igennem appelsinen.
Resultatet? En “renere”, saftigere appelsinbåd – perfekt til både små og store munde.
Thanh Truong tilføjer:
"Forskellen mellem, at vores børn bare suger frugtkødet versus at spise det hele, kommer an på den måde, vi skærer det på."
Fans har taget imod teknikken med åbne arme. En bruger kommenterede:
"Omg tak. Jeg har skåret appelsiner sådan hver dag til min baby, og det drev mig til vanvid. Denne video kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt."
Selvfølgelig har alle ikke været enige, og nogle har udtrykt bekymring for, at metoden kan spilde for meget af frugten. Men som en følger bemærkede:
"Dette er langt mindre spild end en madkasse fuld af uspiste appelsiner, fordi mine børn ikke kan lide skallen."
Så måske er det på tide, vi alle genovervejer, hvordan vi skærer vores appelsiner!