Sådan vælger du den rette dobbeltseng

Af: Kasper

|

26/03/2020

Leder du efter en ny dobbeltseng, har du sandsynligvis observeret, at udvalget er enormt. Derfor er det svært at vurdere, hvilken af de utallige dobbeltsenge, der er den bedste.

Mest læste i dag

Sponsoreret indhold

Først og fremmest skal det understreges, at der ikke er én seng, der er den bedste. Det afhænger ene og alene af egne kriterier, når en seng skal vælges.

Hvis man har i sinde at investere i en dobbeltseng, er der sandsynligvis to personer, der skal sove i den. Derfor er det vigtigt, at der tages højde for begge personers ønsker og kriterier. Det er nemlig ikke sikkert, at begge parter har samme præferencer ift. støtte og komfort. Derfor er det vigtigt, at begge er inde over købet.

Vigtigt at have mulighed for særskilte sider

En dobbeltseng består sjældent af én stor seng. Den består derimod af to senge, der ofte måler 90 cm x 200 cm. Det er faktisk en fordel, da det betyder, at hver person, der skal sove i sengen, kan få lov til at skabe og skræddersy sin egen side. Årsagen til, at det er en fordel er, at hver part får en seng, der er perfekt for dem.

Derfor handler det rette valg af dobbeltseng også om at finde en forhandler, der tillader jer at skræddersy en halvdel hver. Heldigvis er det noget, der i dag er blevet meget udbredt, hvorfor det bestemt ikke er umuligt at finde. Tværtimod er det en mulighed, der tilbydes af de fleste danske forhandlere af dobbeltsenge.

Skræddersy sin halvdel med afsæt i dine præferencer

Som tidligere angivet, er der stor forskel på folks præferencer, når det kommer til seng og søvn. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for, at din halvdel bliver skræddersyet med afsæt i dine præferencer. Du skal ikke lade dig styre af andres input, men derimod holde fokus på, hvad der bedst harmonerer med dine ønsker.

Er du typen, der foretrækker en blød seng, der nærmest omslutter dig? I så fald tyder det på, at du skal have en topmadras med memoryskum. Foretrækker du også, at du får en meget fast seng, er det typisk fjedrene i springmadrassen, der skal kigges på. Det er sådanne overvejelser, man er nødt til at gøre sig.

Gå ikke på kompromis

Et af de vigtigste aspekter ved at vælge den rette dobbeltseng er, at du ikke må gå på kompromis. Mange har en tendens til at gøre dette, da de kan spare en skilling, hvis de køber en billigere seng. En stor del af dem, der gør dette, ender hurtigt med at fortryde det. De har nemlig ikke undersøgt om sengen egner sig til dem.

Derfor er det vigtigt, at du ikke gør dette. Du skal ikke lade dig forføre af lave priser eller gode tilbud. I stedet skal du holde et benhårdt fokus på at sammensætte en dobbeltseng, der er perfekt for dig. Det er noget, der er gældende, hvad enten du har meget specifikke krav eller ej – det hjælper dog at have specifikke krav.

Anbefalet til dig