Se om du kan få Danmarks hurtigste og billigste internet

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Er du også træt af, at tv'et af og til skal loade, og at dit internet generelt bare er for langsomt? Så tjek om du kan få Danmarks hurtigste og billigste internet.

Mest læste i dag

Internet er efterhånden noget der findes i alle danske hjem, og det er efterhånden nødvendigt, da stort set alt foregår digitalt.

Hvad enten man har brug for internet til at surfe på nettet, streame tv-serier på fjernsynet eller spille tunge computerspil, så vil man gerne have kvalitetsinternet, som man ikke skal betale for mange penge for.

Jeg tænkte, at der måtte være løsninger, der var bedre end den pris jeg betalte for mit internet, der bestemt ikke var det hurtigste i verden.

Jeg havde en forbindelse hos YouSee der lød på 150/30 Mbit. Kort fortalt betyder det, at min download-hastighed er 150 megabit, mens min upload-hastighed er 30 mbit. Det betalte jeg 299 kr. for i måneden.

Internettet var okay, hvis det kun var til en person, men da min kæreste og jeg begge yndede at streame tv, og nogle gange på samme tidspunkt på to forskellige skærme, så opstod der af og til problemer, hvor det begyndte at hakke.

Det gad jeg ikke, og jeg fandt derfor en løsning.

Dette internet bør alle anskaffe sig

Jeg gik ind på google og fandt en sammenligningstjeneste, der sammenligner priser på internet. Her valgte jeg, at jeg gerne ville have mindst 200 Mbit, og gerne mere, hvis det kunne lade sig gøre til en ordentlig pris.

Da jeg trykkede søg dukkede der pludselig en 1000 Mbit forbindelse op, hvilket lød helt ustyrligt, og det var garanteret også for dyrt.

Det viste sig dog hurtigt, at prisen faktisk var den samme, som det jeg betalte hos YouSee. YouSees hastighed var bare tæt på 7 gange dårligere end den, som jeg kunne få hos Hiper.

Jeg klikkede derfor ind på hjemmesiden for at se, om de tilbød den forbindelse hos mig, og det gjorde det. Det kræver typisk Fibernet, før man kan få så hurtigt internet, men det er også tilgængeligt i rigtig store dele af Danmark i dag.

Jeg bestilte med det samme et nyt internet-abonnement, og i dag sidder jeg og kan skrive denne artikel fra en forbindelse der er tæt op 7 gange hurtigere! Det er slet ikke nødvendigt for at skrive på nettet, men det er helt fantastisk, når vi er flere der streamer på samme tid, eller hvis jeg skal sidde og ‘game’ mens kæresten streamer tv.

Så er der altså INGEN afbrydelser.

Hvis du betaler overpris for et internet, der er for langsomt, så bør du helt sikkert tage et kig på, hvad du kan få af løsninger hos Hiper.

 

*Indeholder reklamelinks

Anbefalet til dig