Stewardesser afslører: Disse 6 ting får os til 'at hade passagerer med det samme'

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En række stewardesser har afsløret, hvad der kan få dem til at 'hade passagerer' ombord på passagerfly.

Mest læste i dag

De fleste kan nikke genkendende til, at der er flere ting, som andre flypassagerer kan gøre, som er til gene. Dette omfatter f.eks. at optage for meget plads eller placere fødderne på armlænet foran.

Men der er også ting, som kan få stewardesser til direkte 'at hade passagerer'. Faktisk kan nogle af disse ting irritere stewardesserne i en sådan grad, at de kan finde på at tage hævn. Det skriver Daily Star.

Derfor er det en god idé at undgå disse ting, hvis man ikke vil risikere en form for hævn. Og naturligvis også fordi det gør dig til en mere medgørlig passager.

1. Drik dig ikke fuld

"Fulde mennesker. Alle fulde mennesker er forfærdelige efter, at flyet er lettet. Indtil de falder om. Og så lugter de bare," siger en stewardesse.

"Jeg har aldrig forstået, hvorfor folk vælger at drikke, når de er fanget uden nogen steder at gå hen. Der er ikke meget at lave i flere timer, man er tusindvis af meter oppe i luften, og befinder sig blandt komplet fremmede mennesker," lyder det fra en anden.

En anden stewardesse hævder, at det ville være bedre, hvis 'de skulle afgive en alkometertest, før de fik lov at gå ombord'. Hun mener også, at de ikke skulle have lov til at komme ombord, hvis de er for berusede.

2. Klipning af negle

En stewardesse langer ud efter personer, der giver sig i kast med at klippe negle. Åbenbart er der folk, der mener, at det er en god måde at fordrive tiden ombord på et fly på.

"Det værste for mig er dem, der klipper finger- eller tånegle ombord på flyet. Jeg kan høre det bagerst i flyet, selvom du sidder på anden række. Det er det mest ulækre i verden at gøre på et fly," siger en stewardessen.

3. Drop idéen om Mile High Club

Samme stewardesse, som beklager sig over passagerer, der klipper negle ombord på flyet, har også en anden bøn: lad være med at forsøge på at melde jer ind i Mile High Club.

"Den anden ting er par, der forsøger at melde sig ind i Mile High Club. Folk ved ikke, hvor ulækkert det toilet er, for folk tisser over alt derinde. Under turbulens kommer væsken på gulvet ikke fra at være blevet vasket," siger hun.

4. Bestil ikke sodavand

Dette punkt kan naturligvis diskuteres, men alligevel mener en stewardesse, at det er til stor gene, hvis en passager bestiller en sodavand.

"Læskedrikke skummer en del op, når de hældes ud af en dåse. Jeg er nødt til at stå og vente på, at det falder ned, før jeg kan fortsætte med at hælde," skriver en stewardesse på sin blog.

"Hvis alle tre passagerer beder om sodavand, vil jeg ofte sætte dem i gang, tage yderligere tre bestillinger, servere dem og derefter afslutte de tre første."

5. Folk, der vandrer rundt i flyet

Madeline Forsyth, der tidligere har arbejdet som stewardesse, hader passagerer, der vandrer rundt i flyet. Det er især tilfældet, hvis de bevæger sig i gangen.

"Det er okay, at man rejser sig og strækker sig. Især under lange flyvninger. Men hvis du slentrer rundt i gangen i lange perioder, vil det gøre tingene vanskeligere for stewardesserne," siger hun.

6. At have en dårlig attitude

26-årige Kajal Manhas, der arbejder som stewardesser, har også en bøn til passagerer ombord på flyet. Hun ser f.eks. gerne, at de dropper at have en dårlig attitude.

"Jeg bryder mig ikke om, at folk ikke har deres kufferter i nærheden af sig, når de går ombord. Og når de kræver ting, der ikke er omfattet af deres billet," siger hun, og fortsætter:

"Og en dårlig attitude. Især dem, der ingen manerer har."

Anbefalet til dig