Sugardating deler vandene, men er kommet for at blive

09/12/2020

Jonas Chan

Sponsoreret indhold Det er på sider som Todayters og andre lignende platforme, at de såkaldte sugardaters mødes. Sugardating er et fænomen, der deler vandene, og danskerne er meget uenige om deres holdninger til denne nyere form for dating, hvor materialistiske goder og fysisk kontakt og tilfredsstillelse er et udtalt og meget centralt element i relationen. Trods kritik og forargelse er der dog intet, der tyder på, at sugardating er på vej retur. Tværtimod opstår der hver dag nye match mellem en sugardaddy og en sugarbaby eller en sugarmommy og et boytoy. Flere og flere danskere vælger at give sig i kast med sugardating, og i modsætning til hvad mange tror, så handler det ofte ikke kun om hverken sex eller gaver. Noget for noget-relation: Et eventyr Kontakten mellem sugardaddy og sugarbaby kan foregå på mange måder. For nogle foregår den i form af den virtuelle dating, der kan finde sted online ved hjælp af webcams og frække beskeder. For andre består det virtuelle element i, at man som sugarbaby eller boytoy kan sælge frække billeder.  For andre sugardaters består kontakten i form af fysiske møder, hvor enten sugarmommy eller sugardaddy inviterer ud på hoteller, rejser, restauranter, oplevelser og giver eksklusive og materielle gaver til fordel for intime stunder eller anden tilfredsstillelse.  Relationen sugardaddy eller sugarmommy og sugarbaby eller boytoy imellem er en udtalt noget for noget-relation, men det er ikke altid, at det er selve denne udveksling, der er hovedelementet i relationen. Ofte handler relationen nemlig også om den spænding og det eventyr, der er forbundet med relationen.  Når det kommer til sugardating, er mange ting nemlig muligt, og ofte er relationen helt anderledes fra alle de andre relationer, som henholdsvis sugardaddy og sugarbaby ellers har. For sugardaddy eller sugarmommy består relationens spændende og eventyrlige elementer i selskabet og omgangen med det/den ofte yngre, smukke og tiltrækkende boytoy eller sugarbaby. For sugarbaby eller boytoy handler det spændende og eventyrlige element i relationen derimod ofte om de mange eksklusive muligheder og oplevelser, der er mulige, når man dater en rigere modpart. Det kan være middage på eksklusive restauranter, overnatninger på glamourøse hoteller, dyre tasker og andre gaver, rejser og forretningsrejser og generelt lækre og luksuriøse goder, som man ikke har mulighed for at opleve på egen hånd. Ulighed eller lighed  Et af argumenterne imod sugardating er ofte, at der eksisterer en ulighed mellem sugardaddy og sugarbaby, som gør, at relationens sugarbaby eller boytoy ofte ender ud i situationer, hvor han eller hun får grænser overtrådt, hjertet knust eller føler sig trumfet. I andre kredse er holdningen lidt en anden, fordi flere taler om, at sugardating tværtimod er kendetegnet ved en gensidig respekt og en gensidig accept af ønsker, behov og grænser.

Mest læste i dag

Sponsoreret indhold

Det er på sider som Todayters og andre lignende platforme, at de såkaldte sugardaters mødes. Sugardating er et fænomen, der deler vandene, og danskerne er meget uenige om deres holdninger til denne nyere form for dating, hvor materialistiske goder og fysisk kontakt og tilfredsstillelse er et udtalt og meget centralt element i relationen.

Trods kritik og forargelse er der dog intet, der tyder på, at sugardating er på vej retur. Tværtimod opstår der hver dag nye match mellem en sugardaddy og en sugarbaby eller en sugarmommy og et boytoy. Flere og flere danskere vælger at give sig i kast med sugardating, og i modsætning til hvad mange tror, så handler det ofte ikke kun om hverken sex eller gaver.

Noget for noget-relation: Et eventyr

Kontakten mellem sugardaddy og sugarbaby kan foregå på mange måder. For nogle foregår den i form af den virtuelle dating, der kan finde sted online ved hjælp af webcams og frække beskeder. For andre består det virtuelle element i, at man som sugarbaby eller boytoy kan sælge frække billeder. 

For andre sugardaters består kontakten i form af fysiske møder, hvor enten sugarmommy eller sugardaddy inviterer ud på hoteller, rejser, restauranter, oplevelser og giver eksklusive og materielle gaver til fordel for intime stunder eller anden tilfredsstillelse. 

Relationen sugardaddy eller sugarmommy og sugarbaby eller boytoy imellem er en udtalt noget for noget-relation, men det er ikke altid, at det er selve denne udveksling, der er hovedelementet i relationen. Ofte handler relationen nemlig også om den spænding og det eventyr, der er forbundet med relationen. 

Når det kommer til sugardating, er mange ting nemlig muligt, og ofte er relationen helt anderledes fra alle de andre relationer, som henholdsvis sugardaddy og sugarbaby ellers har. For sugardaddy eller sugarmommy består relationens spændende og eventyrlige elementer i selskabet og omgangen med det/den ofte yngre, smukke og tiltrækkende boytoy eller sugarbaby.

For sugarbaby eller boytoy handler det spændende og eventyrlige element i relationen derimod ofte om de mange eksklusive muligheder og oplevelser, der er mulige, når man dater en rigere modpart. Det kan være middage på eksklusive restauranter, overnatninger på glamourøse hoteller, dyre tasker og andre gaver, rejser og forretningsrejser og generelt lækre og luksuriøse goder, som man ikke har mulighed for at opleve på egen hånd.

Ulighed eller lighed 

Et af argumenterne imod sugardating er ofte, at der eksisterer en ulighed mellem sugardaddy og sugarbaby, som gør, at relationens sugarbaby eller boytoy ofte ender ud i situationer, hvor han eller hun får grænser overtrådt, hjertet knust eller føler sig trumfet. I andre kredse er holdningen lidt en anden, fordi flere taler om, at sugardating tværtimod er kendetegnet ved en gensidig respekt og en gensidig accept af ønsker, behov og grænser.

Anbefalet til dig