Har du nogensinde kogt æg, og derefter haft en kamp med at pille dem?
Du kender helt sikkert til udfordringen med at pille et æg, uden at det går i stykker på enten den ene eller den anden måde. Men det skal være slut nu.
Det viser sig nemlig, at kun få dråber af en væske, næsten alle har i hjemmet, kan få skallen til at løsne sig, så den nærmest glider af ægget.
Tidligere blev æg opfattet som usunde produkter, der kunne føre til forhøjede kolesteroltal i blodet.
Videnskabelig forskning har dog afkræftet denne myte og viser, at æg er en vigtig kilde til mange vitaminer og mineraler, der er nødvendige for, at kroppen fungerer korrekt.
Sådan skriver det polske medie Pysznosci.
Husmødrenes løsning
En af de største udfordringer, når det kommer til at spise æg, er at skrælle dem. Heldigvis findes der en genial måde at gøre det på.
Vi har alle haft problemer med at pille æg ordentligt flere gange. Skallen klæber ofte tæt til selve indholdet, og når vi forsøger at fjerne det, går det ofte i stykker.
Det ser ikke kun uskønt ud, men fører også til madspild. Nu har husmødrene dog fundet den perfekte løsning.
Når æggene koger skal du blot tilsætte 2-3 citronskiver eller en spiseskefuld presset saft til vandet. Når æggene skal pilles vil det være let som en leg, og du vil ikke skulle kæmpe en brav kamp for at kunne spise dine æg.