Træt af slatne tulipaner? Dette smarte trick giver nyt liv til blomsterbuketten

Af: Mie M.B

|

22/11/2023

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et lille hjælpemiddel kan give dine tulipaner gejsten tilbage

Mest læste i dag

Vi kender alle følelsen af at komme hjem med en smuk buket tulipaner, kun så at se dem hænge trist med hovederne kort tid efter. Men fortvivl ej, der findes nemlig et enkelt og overraskende trick til at redde dine tulipaner og få dem til at stå smukt i længere tid. Alt, hvad du behøver, er en kobbermønt.

Ifølge tips fra onlinemagasinet Good Housekeeping er det enkle trick at placere en kobbermønt i bunden af vasen, inden du fylder den med vand og arrangerer dine tulipaner. Magien ligger i kobberet, der udgør en vigtig del af planternes næringsstoffer.

Ved at tilføje kobber til vandet i vasen kan du støtte tulipanernes robusthed og bevare deres statur og skønhed i længere tid. Dette lettilgængelige trick kan være nøglen til at forlænge levetiden for dine smukke og farverige tulipaner.

Så næste gang du køber et bundt friske tulipaner, er det værd at prøve dette enkle, men effektive trick med en 50-øre. Du kan også prøve avis tricket, hvor du ruller en avis stramt om buketten og sætter den i vand. Efter en time kan du fjerne avisen, og dine tulipaner vil atter stå ranke.

Anbefalet til dig