Trick med sølvpapir virker som magi: Afrimer fryseren på ingen tid

Livsstil
Foto: YouTube / Shutterstock
Det virker næsten for godt til at være sandt - men den er god nok.

Lige nu læser andre også

Mange kender helt sikkert til det irriterende problem med rim og is i fryseren.

Over tid kan det hobe sig op og give både æstetiske og praktiske problemer. Det ser ikke bare kedeligt ud, men det reducerer også fryserens effektivitet og kan optage værdifuld opbevaringsplads.

At få afrimet fryseren kan ofte føles som en tidskrævende opgave, men sådan behøver det faktisk ikke at være.

Der findes nemlig en nem og hurtig løsning, som kun kræver, at du har sølvpapir til rådighed.

Sådan skriver mediet Linternaute.

Rim og is er desværre et meget almindeligt fænomen i fryseren, og netop derfor anbefales det også, at man afrimer sin fryser helt en gang hvert halve år.

Alt afhængigt af, hvor hurtigt rimen og isen vender retur, kan det være nødvendigt at afrime fryseren oftere.

Når opgaven skal udføres vælger mange at trække stikket ud og lade isen smelte naturligt, men det kan tage timer. Andre vælger at finde en spatel frem, men det er både ineffektivt og tidskrævende.

I stedet kan du prøve tricket, der involverer sølvpapir.

Genialt trick

Den mindre kendte sølvpapirstrick gør, at du kan klare opgaven med et snuptag.

I al sin enkelthed går tricket ud på, at du skal beklæde fryserens vægge med aluminiumsfolie, som hurtigt kan lede varme og få isen til at smelte.

Start med at fylde en stor gryde med kogende vand og placér den i fryseren. Luk så døren og vent i et par minutter, mens varmen begynder at sparede sig.

Når du åbner fryseren igen, vil isen være let at fjerne med en spatel. Hvis der stadig er genstridige ispletter, kan en varm klud bruges til at tørre dem væk.

Metoden sparer dig både tid og kræfter og er en praktisk løsning for alle, der ønsker en hurtig afrimning uden brug af kemikalier eller unødvendig ventetid.

Mest læste

Disse 4 grøntsager skal du aldrig spise rå Der er masser af rå grøntsager, som er sunde og nærende at spise rå, så længe de bliver vasket grundigt. Der er dog også nogle rå grøntsager, som kan være usunde og endda farlige at indtage.
Derfor skal du aldrig koge et koldt æg Du bør aldrig tage et æg direkte fra køleskabet, og herefter lægge det ned i kogende vand.

Anbefalet til dig