Bizart tyveri i Vejle Kommune: Nu kan kvinderne ikke skylle ud i toilettet

Lokal
Genrefoto: YouTube
Genrefoto: YouTube
Det er anden gang, det er sket.

Mest læste i dag

Tyve har det med at kigge efter dyre genstande som møbler og designerlamper, når de er ude på rov; men det gælder åbenbart ikke dem alle.

I Vejle vækker et ganske bizart tyveri nu opsigt, da der er blevet stjålet fra dametoiletterne på Rådhustorvet. Det lyder måske ikke som det store kup, men det er nok til at få folk til at spærre øjnene op.

For hvem pokker stjæler fra et toilet?

I bunden af artiklen kan du se billeder af, hvordan toiletterne ser ud, nu hvor tyvene har været forbi.

Sagen er den, at toiletknapperne er forsvundet. Vejle Kommune har gennem et opslag på Facebook oplyst offentligheden om det bizarre tyveri, som de ikke helt kan se meningen med:

"Det må har været en ualmindelig trist dag på kontoret for de tyve, som i weekenden stjal trykknapperne fra dametoiletterne på Rådhustorvet", skriver kommunen, som derefter påpeger, at det er sket én gang før:

"Eller måske er de bare i høj kurs, for det er faktisk anden gang, det sker."

Klem ballerne sammen

Kommunen kommer derefter med et råd til de forbipasserende, som gerne ville have benyttet toilettet; og det lyder på, at de skal klemme ballerne sammen:

"Det er selvfølgelig en udfordring, men der er desværre ikke andet at gøre end at klemme ballerne sammen indtil de nye knapper kommer - indtil da er dametoiletterne lukket."

Mens de kvindelige vejlensere venter på, at toiletterne åbner, må de finde alternativer steder, hvor de 'kigge forbi'.

Du kan se det omtalte Facebook-opslag herunder.

Anbefalet til dig