Bus kørte galt i Aarhus - under en time senere blev der udskrevet en parkeringsafgift

Lokal
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bussen fik hurtigt en parkeringsafgift, efter den var kørt galt.

Lige nu læser andre også

Mandag eftermiddag tog en busulykke på Frederiks Allé i Aarhus en uventet drejning, da den beskadigede bus modtog en parkeringsafgift kort tid efter ulykken.

Det skriver TV2.

En dramatisk scene udspillede sig, da en rutebus 118 på vej fra Aarhus til Randers kørte galt og efterlod chaufføren med behov for behandling på hospitalet. 

Midt i forvirringen og redningsarbejdet fik bussen en parkeringsafgift, noget der vakte stor forundring og harme blandt forbipasserende Henrik Arens, der er byrådsmedlem.

Han var chokeret over at se en cityassistent udstede en parkeringsafgift til den havarerede bus.

"Jeg synes, det er forrykt, vi har et system, der giver p-afgifter, når vi har ulykker. Det giver simpelthen ikke nogen mening," udtaler Henrik Arens og fortsætter: 

"Hvis der er tale om en fejl, så kan det jo ske, men det er stadigvæk vigtigt at vide, hvem der har taget beslutningen."

Aarhus Kommunes bychef, Kim Guldvad Svendsen, bekræfter hændelsen og forklarer, at selvom det egentlig ikke går imod reglerne, så er det alligevel ikke almindelig praksis at udstede parkeringsafgifter så hurtigt efter et havari. 

"Når jeg læser, hvornår havariet er foregået, så virker det ikke til, der er gået ok tid. Højst en times tid. Det er ikke nok i min bog," erkender Kim Guldvad Svendsen. "Jeg kan ikke sige andet, end at det er yderst beklageligt, og her skal vi have justeret til i forhold til, hvad vi uddanner til."

Han understreger derudover, at afgiften vil blive 'håndteret' og ikke vil blive effektueret.

Anbefalet til dig