Føtex udsender vigtig advarsel til kunderne

Af: Lucas Andreas

|

03/05/2024

Lokal
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det kan udvikle sig til en stor udfordring for indkøbere, der kommer i bil.

Mest læste i dag

Aabenraa summer af liv fredag aften, når byen byder på By Night-arrangement, der får butikkerne til at holde åbent til sent. Det er en begivenhed, som trækker mange mennesker til byens gader, hvor de benytter lejligheden til at udforske butikkerne efter den normale åbningstid.

Men det kommer ikke uden sine udfordringer.

Som en blandt de mange butikker, der deltager i festlighederne, har Føtex et særligt budskab til de besøgende.

På deres Facebook-side minder supermarkedet bilister om en vigtig detalje, der kan ende med at koste dem dyrt, hvis den overses. "Husk, at vores parkeringskælder lukker klokken 21:00, og hvis man skal have sin bil låst ud derefter, er det for egen regning," advarer Føtex.

Den information er afgørende for de mange besøgende, som planlægger at parkere i kælderen, mens de nyder aftenens aktiviteter. By Night-arrangementet forventes at tiltrække mange besøgende, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på parkeringsreglerne for at undgå ubehagelige overraskelser.

Mens butikkerne holder åbent længere, vil mange uden tvivl benytte sig af de ekstra timer til at udforske udvalget og nyde stemningen. Det kan være fristende at blive hængende længe i butikkerne og på gaden, men det er afgørende at huske parkeringskælderens lukketid.

Anbefalet til dig