Lastbil holder på mark ved motorvejen: Nu afslører politiet den hjerteskærende årsag

Af: Lucas Andreas

|

10/04/2024

Lokal
Foto: Presse-fotos.dk
En tragisk årsag ligger bag den mærkelige parkering.

Mest læste i dag

En tragisk begivenhed har fundet sted langs Sønderjyske Motorvej nær Kolding, hvor en blå lastbil har været parkeret på en stubmark siden tirsdag middag.

Lastbilen, som tiltrækker opmærksomhed med sin uventede placering omkring 100 meter fra vejen, tæt ved Sønder Vilstrup Kirke, er blevet et ufrivilligt mindesmærke over en sørgelig hændelse.

Sydøstjyllands Politi har nu offentliggjort årsagen bag lastbilens placering: Den 62-årige rumænske chauffør bag rattet fik et ildebefindende og afgik ved døden.

Det skriver JydskeVestkysten.

Ifølge politiet led chaufføren af et ildebefindende tirsdag lidt over middag, hvilket fik ham til at køre ind i nødsporet, inden lastbilen fortsatte ufortrødent ind på den nærliggende mark.

Da nødberedskabet ankom til stedet, var der ingen synlige skader på lastbilen, men desværre kunne den 62-årige mand ikke reddes og blev erklæret død på stedet.

Vicepolitiinspektør Mikkel Ross har delt, at der blev ydet livreddende førstehjælp, men chaufførens liv stod ikke til at redde.

Denne hændelse markerer den anden gang på kort tid, at en lastbilchauffør er fundet død bag rattet som følge af et ildebefindende, hvilket rejser spørgsmål om chaufførernes sundhed og sikkerhed under lange køreture.

Den malplacerede lastbil står som en stille påmindelse om de risici, som langdistancechauffører står overfor i deres daglige arbejde.

Lastbilen forventes at blive fjernet fra stedet onsdag, men hændelsen vil sandsynligvis fremkalde eftertanke hos de mange, der passerer forbi. Denne triste begivenhed understreger vigtigheden af regelmæssige helbredstjek og pauser under lange ture for at forebygge lignende tragedier i fremtiden.

Anbefalet til dig