Lokal Dagli'Brugsen trækker i land: Kunderne kan få pengene retur

Lokal
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Kunderne har nu muligheden for at få penge tilbage.

Lige nu læser andre også

'Ja tak'-kampagner er noget, de fleste danskere er vilde med.

Én af de butikker, der benytter sig af dette, er Dagli'Brugsen i Ulstrup, hvor de ville give deres kunder et rigtig godt tilbud på den lækre lille snack 'Chili Cheese tops'.

Desværre så har det vist sig, at tilbuddet var lidt for godt til at være sandt.

I et opslag på Facebook har Dagli'Brugsen Ulstrup nemlig rakt ud til deres kunder, der har benyttet sig af dette 'ja tak'-tilbud, og de giver simpelthen kunderne mulighed for at få penge igen.

Det viser sig nemlig, at det tilbud de lavede, slet ikke hænger sammen med det produkt, de rent faktisk kunne levere.

"Kære kunder, Vi kan desværre konstatere, at de chili cheese tops vi har solgt som 'Ja tak' tilbud igår ikke lever op til hverken det billede vi har lagt med i opslaget eller vores generelle standart for produkter i butikken." lyder det indledningsvist fra butikken, der fortsætter:

Vi har købt varen hjem efter det samme billede fra leverandøren. Vi har derfor valgt at slette opslaget og standse udleveringen af varen i butikken. Til jer der allerede har afhentet tilbuddet, så er I velkomne til at komme ned og få pengene tilbage. Vi beklager mange gange den forvirring der følger med og de oplevelser de evt. har givet hjemme ved jer," lyder det fra uddeleren af Brugsen i Ulstrup.

Indtil videre er der kun kommet en kommentar på opslaget, men det er til gengæld fra en af de kunder, der fik en pose. Personen kalder det god stil, og fortæller samtidig, at de slet ikke var værd at spise.

Du kan se opslaget fra Dagli' Brugsen i Ulstrup herunder.

Anbefalet til dig